Sunday, December 19, 2010

30 Days Blog Challenge !



Thank You to Shaggy sayyanggg
Sebab memberi idea yang bernas di kala kepala otak dilanda KEMARAU IDEA !
So sekarang atleast saya ada 30 cabaran yang perlu diselesaikan dalam masa 30 hari
*padahal dah berlambak blogger tahu psl nih...sigh..selalu lembab bab update nih..:'(
Nevermind lah. Akhirnyaaa...... ^_^ *senyum sampai tinge sbb jumpe cara utk update blog yang dah kehausan entry berguna. Hoooh

Mari lihat apakah 30 perkara yang saya kena buat dalam 30 hari


    * Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.
    * Day 2 – A photo of something you ate today.
    * Day 3 – Your idea of the perfect wedding.
    * Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
    * Day 5 – A photo of yourself two years ago.
    * Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
    * Day 7 – Your dream house.
    * Day 8 – A song to match your mood.
    * Day 9 – A photo of the item you last purchased.
    * Day 10 – A photo of our favorite place to eat.
    * Day 11 – What’s in your makeup bag?
    * Day 12 – A photograph of the town you live in.
    * Day 13 – Your favorite musician and why?
    * Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
    * Day 15 – Something you don’t leave the house without.
    * Day 16 – Your celebrity crush.
    * Day 17 – A photo of you and your family.
    * Day 18 – Something you crave a lot.
    * Day 19 – Another picture of yourself.
    * Day 20 – The meaning behind your blog name.
    * Day 21 – A photo of something that makes you happy.
    * Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
    * Day 23 – 15 facts about you.
    * Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
    * Day 25 – What’s in your purse?
    * Day 26 – A photo of somewhere you’ve been to.
    * Day 27 – A picture of you last year and now and how have you changed since then?
    * Day 28 – Your favorite movie.
    * Day 29 – Something you could never get tired of doing.
    * Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past
                       30 days


Okeh.
Dats it.
Lets just start them tomorrow.. Heee ^_^
Hari ini ada benda nak kena settle. Nak anta adeq balik UKM.

PS : Kite tgk cik Dilla nih boleh atau tak menurut perintah challenge ini. Atau akan ade "cengkelat" kat mane-mane nanti . Hehe.

PSS : Saya TAG sume bloggers yang singgah datang baca entry ini ....Ngaaa...kejamm :D
Adios.

9 beautiful judges:

EnHEar said...

goodluck.. nak tgk gak hasil dia.. ;)
chaiyuk2

Ainul said...

good luck dear :)
tak sabo nk baca entry tue..

NOOR FATIN said...

byknya..hoho

gdluck!

luvYOU said...

Enhear, AInul & Fatin :)

Kalau korang sume nak buat...silelah :D

tipahbee said...

wah nak buat jugak boleh?

luvYOU said...

beeee syg

anda DIWAJIBKAN !!

ngaaaa...kejamm...hehe

nOah said...

aisehh fadh..
dah terbukak entry so kena buat ke??
apa kata fadh buat sampai settle..kalau berjaya baru Noah ikut..ngeh3

Siti Safiyyah said...

ohh baru jumpe entry pasal ni..penat dowh gali2 entry lame..haha

nak buat jugak leh tak?? sambil mata bercahaya tanda pengharapan* ;)

luvYOU said...

cik SS ku sayang ~ tak nmpak ke kalau mmbca entry nih dh dikire kene tag? hahak
madan muke...kan dh kene...heee :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...