Thursday, December 23, 2010

Cabaran Pertama!! Gambar dan kejadian romantik ~ uuuuu :D

Hohohoooo ^_^

Teruk kan sy nih
Hailaa...apo nak jadi cik dilla oiii
Take part in the 30 Days Blog Challenge (TDBC) nih dari minggu lepas
Nahh..harini baru nak buat
Tapi yelah..busy bukan hangout suke-suke
Keluar dgn family sbb makcik minta tlg bawak die g merata tempat
Kesian makcik, takde tempat bergantung dah sejak pakcik meninggal (he's the bestest uncle on earth if he's still alive now)
So di sinilah saya..baru nak buat CHALLENGE PERTAMA TDBC  . Hoho!


* Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.




Ini gambar lame. Gambar pd bln September, one day before my bday :) Nih kat Kedai Masak Asam Pedas yang the bomb kat Melaka *bak kate Fatah lah. :)

At this particular day, hanya satu perkara aje yang bermain dalam fikiran sy. SY AMAT BAHAGIA ^_^
Sy dilayan bagai puteri mase nih.
Mase nih sy g Melaka dgn Ain Jamil (mybesfren). Saje Fatah bawak jalan-jalan sempena bday sy ^_^
And today, sy dpt my very 1st SURPRISE! present from BF sbb xde mana-mana BF yg bg benda nih kat sy
A bouquet of red roses ^_^
and a chocolate cheesecake. Sebiji tau bkn satu slice! ^O^!!!

Mase pic nih diambil, sy dah teramat-amat letih dan serabai *korang boleh tgk muke yang sgt berminyak tuuuuuu...
Dah bape jam dah nih sejak pagi gerak dari Kedah and then pick up Ain kat KL and terus g Melaka
Letih woooooo..
Tapi sgt bahagia sbb ade Fatah ^_^
And kalau korg nak tahu ini ialah kali pertama kami berjumpa ^_^
Waalllahh! Mmg sgt moment lah date and time nih

Okeh korang...
Sy dah setelkan cabaran pertama
Siap sharekan ngn korang hari yang plg special dalam hidup utk korang bace and enjoy! Huhu
So tunggulah hari kedua pulak yek utk tgk apa lagi cabaran yg sy kene setelkan ^_^

Adios.

1 beautiful judges:

dwaty said...

ewah2.... kek coklat... yum2

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...