Friday, December 3, 2010

Pagi yang bertenaga tapi...

Assalamualaikum

Stalkers :)
Bloggers :)
Readers :)

Ape kaba pagi ini?
Sy sihat alhamdulillah :)
Sekali lagi bangun solat Subuh dgn penuh bertenaga angkara pengambilan HERBALIFE setiap hari pagi dan petang :)
Beza betul dgn masa dulu ketika sy x ambil HERBALIFE sbg pengganti nutrisi yang bagus
Selain itu ianya menurunkan berat badan bg yg terlebeh kilo mcm sy dan menaikkan berat badan bg orang-orang yg kurang berat badan :)

Okeh okeh. Letak tepi psl HERBALIFE, sy nak tulis entry apa eh pagi-pagi nih
Hurm..
Pagi yang sejuk, spt biasa
Kalau mandi mahu jadik ketul ais nih..huhu :)
Kalau jogging alamak..dah  cerah pulak, dah pukul 7.50 pun
Nak apa eh

Ada satu benda jeh yg buat sy tak berapa happy pagi nih
Dr Subuh td call encik Fatah tak bangun-bangun lg !!
Ya rabbi budak bertuah nih..
Yek yek aje mlm tadi suh orang kejut.. Haiz
Hurm..since dia pun tak bangun lg nih
Sy nak buat apa eh.. Hurrmmmmmmmm...

Ohh..sy x amik HERBALIFE FRUIT SHAKES sy lagi !!!
Huhu.. Kena amik cepat-cepat nih, sedap sangat sampai tak sabar nak tunggu lagi 5 minit sekalipun

Okehlah korang
Nak g dapur buat FRUIT BLENDED + HERBALIFE magic powder
Mana tahu hari nih dpt jadik sihat dan boleh turun sekilo lagi
MAGIC kan?
Kan? :)

Blended Herbalife F1 powder with green apple and red apple + ice. :)

This is super delicious !


Tata
Adios

4 beautiful judges:

Yana said...

cm sodap aje..

Far8 budak baik said...

haha..nmpk gak kreatif disitu..
kah3..nnti aku nk rasa...hihi =P

luvYOU said...

Yana ~ ofcose la sodappppp :) nk try x? menyehatkan dan sodapp sungguh

far8 ~ mcm dah penah rase aje... amik hblife jgak eH? :)

(One) SiTi* said...

wah...wah!!
ada herbalife di mana-mana..
awak, moh amek tag sini,

http://wansiti.blogspot.com/2010/12/give-away-domain-dari-sumijelly.html

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...