Saturday, December 18, 2010

Entry Rojak dan Omelette

Assalamualaikum

Readers :)
Stalkers :)
Fatah :)

Welcome to my latest entry *erk..selama ni tak penah tulis gini pun
Hehehehehe...cian korang dtg nak tgk entry nih
Sbb saya sebenanye takde idea nak tulih ape...hoho
So sy nak tulih lah satu entry rojak yang gabung banyak2 cte yang taktau korang suke baca atau tak..
So saya namekannya entry rojak sbb rojak kan bercampur-campur dalam pinggan
Dan nak panggil jugak entry omelette..haa..ini khas utk org barat sbb diorg tak penah makan rojak, so sy guna nama omelette sbb nak buat omelette pon kene campor-campor baru jadik omelette..hehe
Korang kalau rase "eh..blogger nih merepek ape ntah pagi-pagi gini" korang lehlah meninggalkan blog ini....*sob sob..sedehnye sy

Okeh. Pg tadik bgn Subuh mcm ape jeh
SHEJUUUUUUKKKKKKKK GILOOOOOOO !!!
Adelah 1000 kali kene kejut ngn mak and 2546 kali dikejut oleh abah sy masih tak bgn-bgn lagi
Gilo SOOJUKKKK !
Tak cukup rasenye komforter setebal tuh...brrrr~
Bgn pagi jeh terus g toilet nk amik wudhuk pkai hot shower..heee... 1st tym amik wudhuk pkai hot shower sbb tak tahan sejukk
Selangor nih dah jadik mcm Kelantan plak, hari-hari hujan
Kalau pagi tuh cerah disirami mentari nan indah nak dekat tengahari sure mendung datang berarak spt hatiku yang rindu mengenangkan....ewah ewah..kau nak berjiwang pulak kat sini eh.. blah! blah! :p

After dah solat subuh gajah itu...terus lipat laju-laju telekung dan mengengsot ke atas katil
Pergumpalan selimut berlaku sekali lagi dan mata pun terpejam
Oh..sebelum itu sempat jua tgnku mendail number cik Fatah utk mengejutkannya pagi ini kerana beliau kena attend HERBALIFE SUPERVISOR SCHOOL by Blake Morgan kat KL.
Lepas cakap 2,3 patah (sbb suara cik Fatah mcm beruang mengaummm) terus sy letak tepon and krooohhh..krohhhh

"Kak !!!!! Bangun lah !!!!! Ape anak dara nih... tuh banyak nak buat..bla..bla..bla...sok...sek....puk..pak...tottt...trettt..."
Tuddiiaaaa mak sudah membebel
Gegaran dari bebelan sudah melebihi had skala ritcher
"Yelah..yelah..nak bangunlah nih..." sambil bangun tanpa melepaskan komforter yang tebal
"Fullamaakkkkkk !! Mcm duk London lah. Macam ade salji pulak" sambil menjenguk ke luar tingkap takut-takut salji turun. *ini tipu okeh :D

And bangun-bangun g cuci muke and mengadap Herbalife Healthy breakfast 123
Vanilla shakes plus 2 green apples mmg HEAVEN !!
Ngaaaaaaaaaaaa......rase nak makan dgn shaker die sekali aje.. hee

Okeh korang.
Sesungguhnya sampai situ aje cerita saya
Kerana saya minum shake sambil menulis entry yang ini lah..hehhehehehhee
Nak tulih lelebeh kang berdosa pulak menipu readers..hehheheheh

Okeh korang
Semoga hari Sabtu ialah hari yang super indah buat korang. Ameen :)



Adios.

7 beautiful judges:

SINGALAUTMETRO said...

luvYou...very good morning...tulis fasal pulau jerejak boleh tak? fasal sekarang macam mana pulau tu..dulu tempat simpanan penyamun/penyangak...dengar khabar sekarang dah cantik sangat...betul ke? tak pun fasal helang kat langkawi..menarik apa? cerita fasal yang terbaru kat sana...nak gak baca...hihihi

Myra Jay said...

Hehee.. mmg best klau layan tdoq masa sejuk.. tp klau sejuk sgt pn ssh gak nk tdoq.. huhuu

norh said...

selamat berhujung minggu awak..be happy :)

abah_izz said...

salam..happy saturday :)

jgn lupa tgk m'sia vs vietnam mlm ni, noo...

honeyvsbee said...

ahaa samalh tk der idea..rojak jer lah..

honeyvsbee said...

Dilla sorry masa dilla tk boleh masuk blog bee tu bee tutup sekejap sebab nk tukaw layout....thankss follow blog bee satu lg tuh..

Miss Yaty said...

best nye kan bila hari minggu..hihi

yaty dah follow sini balik..sowey sebab lambat follow ye..:)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...