Thursday, December 2, 2010

Pagi yang awal sekali lagi 2

 Assalamualaikum

My birthday boy, Fatah syg :)
Beloved bloggers :)
Beloved stalkers :)
And all readers :)

Pagi ini sy bangun awal sekali lagi
Biasanya after Subuh prayers, sy akan tdo semula..krohh..krohhh (okeh,xde bunyik cm tuh okeh)
Tapi sejak sy ada HERBALIFE, my morning is never be the same. Lebih energetic & sumpah tak mengantuk mcm dulu-dulu lagi ! Thank u HERBALIFE !
dan today here I am, bgn pagi-pagi basuh baju family and ONLINE !
(as well as sebenarnya nak gtau sumeorang yg sy seorang anak gadis rajin bangun pagi. Show off! bluek :p)
Ok. Ok. Nak tulis entry apa eh?
Since today is my sayang's bday, so I guess today's entry is gonna be all about him
Pg nih nak share siketlah rahsia-rahsia di sebalik perhubungan sy dan dia
and sapa-sapa yang baca entry nih agak bertuahlah sbb Im gonna reveal about sy, Fatah dan our relatuonship yang sgt, amat, sungguh bahagia ini :)

( Lets go stalkers! scroll and scroll and scroll.. yihaaaa! )

Fatah

Seorang lelaki
Muda belia dan berstatus bujang trang tang tang
Tinggal di Melaka secara spesifiknya di Alor Gajah atau Fatah panggil bandar Keliru
Orgnya berketinggian 190++ cm (Tinggi kan? :) Xpe, esok kawen xyah beli tangga. Hee)
Berat? Oh itu rahsia. :) Tapi hes shrinking due to HERBALIFE's consumption (tq HERBALIFE:)

Sikap? Perangai? Sifat?
Hohoho.
Sy cite sket jelah eh
Cik Fatah sy nih orgnya straight
Straight bkn bermakna skema, tapi dia lebih berterus terang dan nak org sekeliling pun sama
Walau apapun alasannya, dia suka sy straight. Even org kata kebenaran itu melukakan, but he likes it better than hide and throw . Hehe :)
Dia sgt sweet. Dia suka sangat buat surprise yang surprise sangat-sangat
Sy penah tulis dlm entry INI dan INI
Sumpah sweet !! Tak pernah ada sesiapapun yang pernah buat sy terharu sampai macam tuh :)
Like a dreams come true :)
Cik Fatah nih orgnya serius masa dia perlukan utk serius
Lets say tgk wayang and dia sedang serius menonton dgn penuh penghayatan
Jangan haraplah dia akan sembang-sembang dan bergurau entah apa-apa dgn sy
Ada sekali sy cuba nak acah-acah tutup mata dia and i end up kena marah. Hoho. Padan muke kan.
Tapi masa dia sedang romantik, sy rasa kucing tepi jalan pun akan menangis tgk kemanisan dia masa romantik
Kalau sy nih ais, dia ada depan sy 2 km pun sy dah mula cair :)
Dan Fatah berdasarkan pandangan kawan-kawan sekelilingnya adalah seorang yang sgt loyal dalam percintaan, seorang yang suka menolong, seorang kawan dalam susah dan senang dan seorang yang mulut terjah aje. Org Melaka kan..biasolah tuh. Huhu. Tapi alhamdulillah, setakat nih dgn sy mmg dia tak pernah nak menerjah-nerjah sy dgn mana-mana bahasa kasarnya .Lagipun sy dah warning siap-siap dah. Huhu.
Org panggil RULES IN RELATIONSHIP. Dia bagitahu sy apa-apa yang dia tak suka, sy pun do the same thing.
So insyaAllah sumenye akan berjalan dgn lancar.

Apa lagi eh yang korang nak tahu psal Fatah.. Hurm...
Takde idea dah... sebab tak bolehlah nak cerita sume benda kan
Nanti sumeorg jatuh cinta ngn Fatah sy, gigit jari jelah sy karang . Hehe
Tapi kalau korang sume ada sebarang pertanyaan berkenaan cik Fatah nih boleh lah menghubungi sy dan menanyakan sebarang soalan pd komen-komen di bawah yek.. ngeeee :)



Adios.

6 beautiful judges:

Abdul Fatah DK said...

ehem2...puji byk nampak :)

Abdul Fatah DK said...

testing2 :)

luvYOU said...

hahahaha! testing aje??
haish
yek yek aje tuka setting..huhu

cik nurulain said...

wah. siap ada kotak pertanyaan ye?

Siti said...

semoga bahagia okay? ^__^

awak sudah ditag! :)

banyak tanya betul lah !

luvYOU said...

ain ~ hahahhaha! ofkoslah...mane tau ade org berkenan kt fatah ke..:p

siti ~ thank u ct !!!

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...