Wednesday, December 29, 2010

Terima kasih emak ^_^

Semalam mak amik cuti
Bukan sbb mak saket
Bukan sbb mak nk g bercuti
Tapi sebab MAK NAK BELIKAN SY BRG-BRG utk posting.
SEMATA-MATA !! *sayangnyee kat mak :'(. Terharuuu......
Sebab sepatutnya bukak sekolah sy dah mula keje sbg guru
Baik kan mak sy? ^_^
Mungkin kalau mak org lain tuh takde pun nak sibuk-sibuk fikirkan kasut anak nk posting apatah lagi pakaian dalam anak mase anak jauh dari die (tak jauh kut..insyaAllah berkat doa mak :)
Mak belikan sume brg dari kepala sampai kaki. (brg yg penting-penting ajelah. Huhu)

Sy pun takdelah kejam sgt nk begging-begging mcm-mcm dr mak
Mak suh beli 2 pasang kasut, so sy belilah 2
Dia suh sy pilih undergarments 3 helai, so takdelah sy nk mujuk-mujuk beli sampai 7 helai (walaupun dlm hati ade intention nk wat cmtuh tapi tak baguslah kan)
Mak mmg baik
Butalah mata sy kalau esok-esok mak dah tua sy abaikan mak
Nabi sendiri pun sebut nama maknya sampai 2 kali baru abah
Bila mati pun nama sy berbintinkan mak
Bawah kaki mak ade syurga sy :)
So mak is always the best person in the universe after Allah :)

Korg jgnlah fkir "apesal kau bg mak kau belanja kau? Kau kan dah besar?"
Atau "weyh, tak malu ke mak belikan brg-brg nih utk kau sedangkan kau kan bakal ade kerjaya sendiri?"

Mak buat sume nih sbb sy takde duet, kan sy tak keje lg sbb baru abeh belajar
And satu lg sebab bak kate mak, "kak, inilah last mak belikan utk kakak after 23 thn akak bwah jagaan mak, bwh tanggungan mak. After dis akak dah keje dah ade pendapatan sndri, akak pulak lah yang kene beli kat mak".
^_^. Ye mak.
(Teringat kata-kata adeq tempohari yg adeq teringin g melancong ke oversea. Ye dik, insyaAllah akak akan cuba tunaikan. Kite pergi 1 family okeh. Amin :)

So nak gak tampal gamba-gamba yang sempat di grabkan mase dah akhir-akhir Year End Sale kat Bkt Tinggi Jusco nih.
Layan ajelah..

 Byk rembat dalam Padini concept store aje. Vincci, Soda, Guess, Elle.



Handbag :) Brand Guess :)

Jum kawan-kawan, kite SAYANG mak kite lebeh :)

Adios.

4 beautiful judges:

Shag said...

Woah~ Shag nak pau, tapi nantilah :P

honeyvsbee said...

hehe mak kita lain caranyer....

honeyvsbee said...

tapi bee totap syg mak..terlupa pulak!

syazwan said...

pergh..
den dpt pow lptop pown da okeyh..
hahaahha..
;D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...