Sunday, December 26, 2010

Dah nak posting ke ????? Arghhhh...



Ya Allah
Macamanelah sy masih boleh rilek aje goyang kaki eh
Org lain dah sibuk-sibuk , dah kecoh-kecoh carik barang, dah ade yg nak pitam ready jiwa dan raga
Tapi SAYA ?????
Sy masih kat dpn blog sibuk nak up kan trafik
Sibuk nak blogwalking memburu sahabt-sahabt maya baru
Kecoh kat abah gitau modem ade problems takleh bukak blog and facebook
Tak ready satu habuk pun utk POSTING NEXT 2 weeks !

Padahal ade kain baju kurung yang tak anta kat tailor lagi =_=!
Padahal kasut-kasut vincci, primavera, nose, polo, pasar malam brand dah kene buang dgn abah =_=!
Padahal tak carik brg apa nak pakai utk posting sbb sume brg masih dalam kotak siap berselotep =_=!
Padahal tak ready pon mind ke, soul ke, fizikal ke, hancuss =_=!
Padahal kete pon lom service woiiiiii =_=!
Apo nak jadikkk ni cik Dilla oiii....

Okeh
Cool down
Cool downnnnn....
Tarik nafas... hah..huh...hah...huh...
Inhale...huh.... exhale...hahh.... inhale....huh.... exhale....hahhh
Dada asek berdebar-debar aje
Nafas turun naik tak menentu. Stress !!!
(Padahal mate tgh mengadap bola nih, Piala AFF Suzuki Final antara MALAYSIA vs INDONESIA mmg nervous gilooo !!! 3-0 sudahhhhhhhhh!!!!!! ^O^)

SO next week dah kene start carik barang-barang penting utk posting
Yeah !

(Dalam hati mcm ape jeh)

4 beautiful judges:

Sephi Sephia said...

Rilaks.
Buat list supaya dokumen atau keperluan penting tidak terabai. Selamat memulakan tugas sebagai guru.
=)

Bogdan Stelistul said...

Hi,
My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
Can we be friends?? Link Exchange PLEASE??
My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
Thank you!!!!
Happy holidays !!!!
FOLLOW ME ON FACEBOOK OR BLOGGER,PLEASE !!!
COMENT ME BLOG !!!!
THANK YOU ,FOR YOUR VISIT!!!

ANATI SOKI said...

dah nk posting! best! kira nih cm senior anat la ni! hhehehehe... alahai... anat baru nk masuk ijazah,, nk posting lmbt lg.. T___T heeee

SINGALAUTMETRO said...

Selamat berposting...semoga perjalanan direstui dan dirahmati.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...