Friday, December 31, 2010

Dinner with Herbalife Vanilla + Kiwi shakes ^_^

Actually entry nih lame dh nak update
Tapi byk sgt keje kat umah so tak berkesempatan nak menaikkan entry yang menyelerakan dan menyihatkan nih
So sebelum sy tulis recipe nya yang mudah
Sy nak gitau dlu apa kelebihan Herbalife F1 shakes nih ^_^


Didatangkan dengan 5 perisa (coklat, capuchino, strawberi, tropical fruit, vanilla)
Mempunyai 19 vitamin perlu
Mengandungi garam mineral dan nutrient perlu pada sel badan
Membantu pengurusan sel badan
Rasa yang sedap dan mengenyangkan
Nutrisi yang menggantikan makanan seharian ini mengandungi lebih 7 jenis sayur-sayuran dan buah-buahan dalam setiap hidangan yg mana korg sendiri tak dapat nak makan dalam sehari !

Okeh....
skrg mari kite tgk resepinya ^_^

1) Herbalife F1 Vanilla flavor
2) 2 biji kiwi
3) 250ml air sejuk dari peti ais korang
4) ice cubes ikut suke bape byk korg nak letak

Cara nak buat

 Hiris kiwi and masukkan terus dalam blender

 Masukkan Herbalife F1 Vanilla *suke gile!!!

 Masukkan air sejuk dan ice cubes

 Blend kan

 Blend lebeh kurang 2 minit atau lebeh supaya semuanya hancur (kalau gune blender biasa)

 Tadaa !! Buih die nih mmg my fav! ^O^

 Siap bubuh dalam Herbalife shaker

Lebihan dalam blender nih korg teguk jelah gitu aje. (kalau bakal mak maertua korg tgk sure reject time tuh gak. Haha!)

3 beautiful judges:

honeyvsbee said...

hui nak jugak!

Shag said...

Kak Dilla suka pos entri yg mengiurkan. Eh, bukan seksi pun gambar atas ni, tapi, sodap! Kiki :P

Oh ya, kak. Thanks a zillion sebab kasi pendapat semalam pasal UiTM dgn UniKL tu. Shag dah ada keputusan. Harap yang betul!

Aku dah berkeputusan

N a d i a said...

Dilla,

Dah cuba resepi nih.. tapi tak brape nak masuk lah.. maybe sebab kiwi yang dibeli tuh masam kot.. ehehehe..


pernah cuba guava ngan asam boi tak? Nanti kalo ada cuba, share lah resepi ekk.. =p

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...