Sunday, December 26, 2010

Internet Addicted



Pernah tak korg rase malas nak kua rumah?
Parent korg ajak blik kg pun korg malas sebabnya kat kg takde internet
If ade pun korg takde privasi nak tgk blog atau facebook korg sbb sepupu yg kecik2 tuh suke mengendeng nk tgk same
Rasa malas gile nak g temankan makcik g cuti-cuti msia
Walau makcik kate nak g Cameron ke..Pangkor ke..mane-manelah korang rase mmg berat hati gile nak follow
Atau korang tetibe terlintas tentang idea-idea nak tulis apa dlm blog and mak panggil korg mintak teman g jumpe nenek kat kampung yang jauhnya adelah 45 minit tanpa sebab-sebab yang berat and korang rase mmg macam ya Allahhhh.....malasssssnyeeeeeeeeee nak pegii jumpe nenek di petang yang sejuk mcm nih... Haiz

Skrg nih simptom-simptom kat atas nih adelah simptom dari diri sy sendiri
Sebabnya apa...
Sbbnya SAYA MMG SANGAT INTERNET ADDICT sekarang !
Sanggup tak g mane-mane cume duduk depan lappy yang beinternet wireless seharian selama berbulan-bulan pun takpe...

Okeh.
Gottago!
Nak gi dah nie...:'(
Tata...

8 beautiful judges:

Omu Rice said...

owh..memang pun...mak suruh buat kerja pun malas...tapi kene buat jugak nanti bersepah rumah...pergi kenduri kawen pun malas...huhu...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jgn mcm tu.. kang dunia trbatas lak

ANATI SOKI said...

anat rasa anat ada sindrom tuh la! hehehehehe

ANATI SOKI said...

anat fllow mellow kamu ek

luvYOU said...

omu ~ tau xpe :) hoho. mujur kite nih anak pompuan kan.. kalau x mmg taklah ngadap keje umah

luvYOU said...

lekat lekit ~ apepon sy ade satu sifat yg xbape bagus.. sy suke g hangout. hangoutlah mane2 ..hutan ke..tasek ke...cume mujur sy bkn kaki shoping :)

luvYOU said...

anat ~ sy pon akan dtg lawat kamu okeh :)

murnimahyum said...

header kmu sweet!!
**comel**

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...