Sunday, December 26, 2010

Cabaran keempat ! Senarai besties dunia akhirat saya :)

Assalamualaikum

Pagi yang indah kan korang ?
Takdelah panas sangat
And takdelah sejuk sangat...
Just nice aje ^_^

Kelakarlah pulakkks
Cabaran keempat nih awaaalll gileee tulis..hee..
Yelah..pagi nih mak cuti...kalau lambat bangun mmg teruklah kena lagu bingit free...hehe


* Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Dia nak satu foto jeh eh?
Nak buh banyak-banyak leh x?
(keje asek cengkelat aje! teruk betul blogger sorg neh.haiz!)

Ade 2 pictures of mybesties yang now become my fav
They all nih besties from my secondary school, SEMASHUR :)
Ade 3 orang besties
1) Ain Jamil bajet comel
2) Camy bushuk
3) Nadz masham

Kitorg sepatutnya jumpe mase convo Camy, tp si Ain takleh follow sebab die bz keje kumpul duet nak kawen on June nnti. Dan sy ialah bridesmaid die ^_^. Hee.

So this is my most fav pictures btw us three. Me, Camy and Nadz :)


Ini pulak gambar sy and Ain mase river cruising. Mase nih kitorg gi Melaka utk jumpe Fatah :)


Mase study kat Kedah pun, sy ade bunch of very lovely friends!
All my coursemates are my besties!
Kitorg anggap ktorg nih sume mcm adeq beradik. Ade along, ade angah, ade kakcik, abg cik, alang, senang cte ade sumelah.
And plg greatest ialah housemates sy


Diorg nih is the best among the best
Kitorg tak pernah ade mslh besar mcm housemates-housemates lain. Upps! hehe
And kepala kitorg nih kalau sy terhantuk yang lain sure sama berdarah atau makna kate lain kitorg satu kepala, satu idea, satu perasaan.

I love you

1) Piqabuuu
2) Zirah Zol
3) Nazdira
4) kak Fatimah

You guys rock my world !
Love all of you really much !!!!!

3 beautiful judges:

Hanis Azla said...

suka gambar yang last tu.. menarik sangat.. Salam kenal yer..

lynn angel said...

morning!! hehe.. best kan dpt lepak dgn bestie.. sy ada seorang je bestie.. kami sma2 membesar dr kecik.. skrg ni dia pun cikgu jugak.. Tapi, dia amik ijazah pendidikan di UTHM.. mengajar di Johor.. :)

miss eGie said...

gmbr yg last tuu mmg cun..
tmbh2 yg pkai bj pepel tu..
lalalalala~

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...