Tuesday, December 21, 2010

Busy ! Busy ! Busy !

Semalam sepatutnya nak start buat 30 days blog challenge
Tapi tak sempat
Busy memanjang lah pulak
Sebelum nih sanggup terima challenge sbb dah tak tahu nak buat entry ape
Tp elok jeh dah sain kontrak nak buat blog's challenge tetibe tahu-tahu aje badan nih nak suh sy busykan diri..haiyai
So entah bilelah nak buat eh
Aiyayaiyai

Nak buat sebenanye boleh aje
Tapi lappy kat adeq sbb lappy adeq rosak
Semalam pagi-pagi buta dah amik adeq dan lappy die kat UKM
Then balik bawak adeq lunch kt MCD sbb die minat gilo makan prosperity burger
Abeh makan bawak lappy g kedai Derek ingat nak pesan kat Derek suh format cepat-cepat
Tapi malang mmg takkan ade bau boleh plak blackout lak sederet kedai kat situ !!
Argh...
So bawak adeq balik umah lepas tinggal lappy adeq kat situ and solat pastuh terus tumbang tido
Sebab ape kene tido sbb malam tuh makcik minta teman bawak g I-City sbb anak die Maizan syg :) teringin sgt snap pictures kat situ
Petang tuh dlm kul 5 bertolaklah angkut adeq nak bawak blik UKM angkut ngn makcik n Maizan sekali harung. Hoho

So sampai kat I-City pulak hujan gilo lebat!!
Argh...spoil betul !
So tunggu jelah makan-makan kat area Jakel kedai kain yang sedang hot skrg nih..
Kedai agak mewah tapi mmg agak surprise sbb makanan tak mahal !
Woo! Ns goreng ikan masin cume RM 4 ?? Mihun tomyam baru RM 4 ?? Gilolah kedai nih gilo murah
Tapi bila disiasat rupenye nih kawasan PANAS budak-budak UITM Shah Alam makan..
Padanlah murah aje..

Abeh makan terus heading g I-City
Hujan dah agak reda tapi kalau tak pakai payung mmg boleh demam lah
Dan yang bestnya dalam kete sy takde sekor pon payung. Hahahaha!
Kecian makcik kene beli payung baru.. huhu
So tunggu hujan reda ciket, jalan-jalan snap pic and gelak-gelak mcm org gilo abeh dalam 2 jam
Around kul 11.30 malam kami bertolak balik
Sampai umah dalam around kul 12.30 tgh malam
Tido pulak kul 4 pg after bergayut ngan encik Fatah tersayang
Huhu
Bangun pagi nih kul 10 pg !!!!
Muahahahahahahaaaa....:D

And mandi-mandi..amik SHAKE HERBALIFE :) and mengadap TV
Skrg baru dpt mengadap blog sbb pakai lappy kazen nih, si Maizan

PS : Esok nak g Timesquare la pulak. Hoho. Busy bonar lah



Adios.

3 beautiful judges:

honeyvsbee said...

dilla dabel triple musuk hahah...dilla buat2 bz jer tuh...hik2

nOah said...

wahhh dia memang busy berjalan sigh *okay I jeles*

Lelaki Ini said...

ah
besh2!
jg diri!

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...