Saturday, December 4, 2010

Header yang....

Huhu..
Ramai betul yang puji header blog nih
Ade yang kata indahlah
Canteklah
Romantiklah
Lawalah
Comellah
*Okeh-okeh...kalau dah mula kembang nih payah lak nak kecut karang

Actually header tuh cuma gambar biasa
Takde edit-edit pun
Yang penting takde tamoal-tampal tau
Original beb!
Muka yang bahagia mana boleh dibuat-buat
Cume blurkan sket gambar dan bubuh wordings
Itu aje
Pastuh sesedap rasa tampal kat kepala blog nih..hehe :)
Welllll..bila ada bloggers and readers yang baca blog nih and puji header
Entah kenapa secara automatiknya bibir nih akan tersenyum
Bukan senyum yang biasa-biasa tuh..tapi senyum yang super lebar
Kalau kartun tuh sure senyum dah sampai tinge punye
Punyelah lebar selebar-lebarnya kau..!

Okehla. Cakap pun tak guna
Karang kata masuk bakul angkat sendrikla
Naik troli tolak senderikla
Jumlah kite layan gambar ye
Zassssss !

Klik untuk pembesaran serta merta

Klik untuk pembesaran serta-merta

Klik untuk pembesaran serta-merta

Klik untuk pembesaran serta-merta

Klik untuk pembesaran serta-merta

Klik untuk pembesaran serta-merta

Sy memang bahagia sebahagia dalam header nih :)
*Sile muntah bg sape-sape yang ada simptom muntah apabila jeles :p

Adios.

5 beautiful judges:

SINGALAUTMETRO said...

Kita kena memuji diri sendiri terlebih dulu..tak kisahlah apa orang kata kerana diri kita adalah kita yang sebenarnya, memerlukan kita yang menghargai dan memujinya. Macam lembu juga, nak tabur najisnya dia agkat ekor sendiri. Dia tak suruh orang angkat ekornya. Jadi jangan malu kalau kita angkat bakul tau...jadi diri kita..yes!

Siti said...

semoga bahagia selalu..eh eh awak dah ditag! ^__^

Terkini :
Jom kita bloglarian!
Jom join contest kesayanganku!

SINGALAUTMETRO said...

tahniah...cantik..orang nak jeles, biarlah

anaztasias aira said...

bloghopping sini. mmg sweet la =)

nieja said...

sangat comel header ni..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...