Thursday, December 16, 2010

Blogwalking as much as you can !!


Okeh
Sebenarnya kalau korang nak tahu
Saya sedang buat satu assignments
Iaitu mencapai atleast 300 followers by the end of this month !
Nak jumpe lebeh ramai blogger..dan dapat jumpe lebeh ramai kawan-kawan baru :)
Mula-mula masa nak stat aktif 3,4 bln yang lepas (after dah setahun lebeh tak aktif) rase teruja sgt bila kenal beberapa org blogger yang dh mcm kwn biasa! :D
cthnya
Cik Nurul ain :)
Cik Tom :)
Cik Shag :)
dan yang terbaru ialah Bee :)

Fuh..skrg baru bape org followers..
Sob3..
Kalaulah dari mula-mula blog ini ditubuhkan jari nih rajin buat entry and follow blog org lain kan bagus
Uhuk uhuk
Kalau blog org lain yang seUSIA dgn blog ini..dah berkepuk-kepuk followers
Cik Tom sendiri yang baru start blog tahun nih pun dah beriban follower die ^_^
*maaf ciktom sayang..pinjam name kejap..hihi

Okeh.
Mulai dari saat ini
Saya berjanji akan cuba dgn sedaya upaya saya
Untuk mengumpulkan seberapa ramai follower yang ada
Menggunakan pelbagai cara sekalipun
Tapi takdelah sampai nak mendesak blogger lain plak kan...
"Woi..ko cepat follow aku, kalau tak aku sumpah ko jadik Zed Zaidi!"
Eh..Zed Zaidi..kalau 10 follower sy sumpah jadik Zed Zaidi, cian Zed Zaidi sebenar tak dapat carik makan
Hehe..takdelah sampai nak ugut-ugut cenggini kan..
"I follow you...u follow i back okeh... mwah ! mwah! mwah! mwah!"
Oh..tak boleh jugak mcm nih..ini macam nyah sangat.. and kite kene ikhlas. Takleh lah tulis "I follow u, u followlah i". Abeh pahala ikhlas I tau..aww~

Banyak plak saya membebel eh..
Huh
Okeh okeh
Alhamdulillah setakat pagi tadi sudah 10 blog saya kunjungi
10 blog aje ke????!!
Yelah...anak gadis bila duduk umah takkan nak duk mengeBLOG aje
Kenalah sambil-sambil sapu umah, kemas umah, masak sarapan, masak lunch ^_^

Orait korang
Selamat BERBLOGWALKING !
Mwah.



PS : Cik Fatah tak bangun tido lagi. Ini semua penangan tgk bola semalam kat Stadium Bkt Jalil n blk sampai Melaka dah lewat. Haiz.

Adios.

3 beautiful judges:

.:: Zul ::. said...

yeah...majulah blogwalking ntuk negara..hihi :D

Papa Mifz said...

harap achieve ur target yer...Papa Mifz pun nak blogwalking jugak la..:)

Mamamya said...

good luck yer...smga impian tu akan tercapai.... :D

thanks sudi singgah & follow blog akak...

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...