Friday, December 3, 2010

Ni lah akibat kalau lepas Subuh terus online !!

pakcik google!


Haishh..
Yek yek aje mlm td berkobar-kobar nk kemas rumah hari ini
Sampaikan makcik ajak g Bangi tgk MAHA pun sanggup tak mahu
Macam-macam dah plan dari malam td
Hari nih sepatutnya nak menyapu and then nak memasak lunch yang healthy sbb masih dlm program diet bersama HERBALIFE :)

Tapi dek kerana INTERNET ! Satu apepun tak gerak lagi nih ! Hish!

Bangun pg dalam kul 6.30
And then amik wudhuk solat Subuh
Around 6.50 g kat washing machine utk rinse and spin baju family
Sambil-sambil tunggu utk baju abeh kene spin tuh angkutlah laptop mengadap washing machine
Memandangkan internet rumah menggunakan wireless, dalam jamban pon boleh online okeh. hehe
Dalam hati dah niat dah, after kain settle dibasuh dan dijemur mesti sapu umah okeh?
Dgn bestnye hati pon kate okeh !
Tapi dari satu jam jadik 2 jam jadik 5 jam
Dari satu blog ke satu blog buat blog walking
Sampailah skrg dah pukul 11.20 pg masih x gerak ke mana-mana keje sekali pun !!
Huh!
Anak gadis sape lah nihhh..MasyaAllah

Inilah penangan akibat pagi-pagi buta dah bukak internet
Lain kali xleh buat mcm nih lg nih
Sambil tunggu washing machine kenelah buat benda lain selain melayari internet
Kerana kalau tidak, mmg satu habuk keje pon tak jalan

Sabo ajelah

PS : Dah tuh..tak reti-reti ke nk off laptop Dilla oiiiii... OFF lah ! G menyapu rumah cepat ! Kate nak kurus..Bluek !

Adios.

9 beautiful judges:

(One) SiTi* said...

hahaha...ketagih internet ni cik dila oii....~
wansiti dah jd follower cik dila sama..

hamzah ian said...

header ko cun weh..

luvYOU said...

siti !!! :) tq yekkkkk. nih syg ct lebeh nih :)

luvYOU said...

hamzah ian ~ tenkiuuu bro ! huhu :)

aReTikZ said...

Haha.. sama la kita.. pengon9 tegarrrrr.. ahakz..

Tomato Gurl's Life said...

wow blogger tegar dah ni..hehe..

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Sallehudin Said said...

pengguna internet tegar ..
HAHA XD

luvYOU said...

TGL ~ hehehehe. You're among my fav tau ! :)
ofcoslah sy ikut.. :)

salleh ~ hehehehe.. im sure awk pon same.. har har XD

roe233 said...

hello there :)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


detals ada kat blog roe.. jemput join ya? :)

p/s: i suka sangat tgk yr banner... perfect moment! :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...