Tuesday, December 7, 2010

Hari-hari buat benda sama

Jobless
Bilekah KPM nak keluarkan surat posting sy nih !!
Dah bulan Disember nih...dah sebulan lebeh sejak sy duk umah slps menghabiskan pengajian 5 thn setengah sy... wuuuu
So hari-hari duk umah
Takde watpe
Banyak benda sama yang sy akan buat hari-hari

1) Bangun pagi pukul 6.30 utk solat Subuh

2) Breakfast 1,2,3 HERBALIFE. Buat shake yg lazat! Nyam nyam

3) Spin baju dan jemur baju kat ampaian sambil online (aksi ini tidak boleh sama sekali ditiru :p)

4) Amik baju dalam bakul untuk dilipat

5) Kemas rumah

6) Setiap kali masuk bilek mak ke, bilek adeq ke, bilek sendiri ke sure tgk badan kat CERMIN dan ckp "bilelah nak kuruss..uhuk :(

7) Amik towel g mandi

8) Terus duduk mengadap laptop smpai petang (hahahahaha!!!)

9) Angkat baju kat ampaian masukkan dlm bakul

10) Buat shake HERBALIFE . Epal hijau, epal merah blend dgn F1 HERBALIFE. Gile best !! :)



Adios.

5 beautiful judges:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Sedap ke Herbalife tu? Nak try tapi takut tak sedap :P

luvYOU said...

sedap gile!!!
mcm mkn ice blended :)
serius !! :)
tak perlu susah2 tekan benda pahit ke..payau ke..
byk perisa
cokelat
cappuchino
strawberry
vanilla
mixed fruit

tgk link nih kayh syg

http://endlessofstory.blogspot.com/2010/12/fruit-shakes-never-tastes-better.html

elly_yana27 said...

masak bilanya??? hhehehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Woah. Macam ada bunga bunga harapan nak beli ni :P

Okie Dokie dear. Shag nak p usha. Thanks!

Abdul Fatah DK said...

Shag..if berminat leh tinggalkan comment kat sini,nanti cik dila uruskan :) common2 ramai2 blogger support cik dila :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...