Friday, December 31, 2010

Cabaran Ketujuh : Rumah ade swimming pool and gym

Haha
Korang...yang kali nih punye terg-terg sy mengelat
Ini sepatutnya bukan hari ke 7
Ahh..belasah jelah...hoho

Well..well....
Today punye cabaran ialah

* Day 7 – Your dream house.

Rumah idaman sy ialah..

Bukannya rumah banglo apatah lagi istana
Bukannya rumah mahal-mahal yang siap terpacak pak guard kat depan umah
Jauh sekali umah sebiji cm Yusof Haslam yang tersergam indah di lereng bukit


Cukuplah rumah yang isi dalamnya dipenuhi kegembiraan, kebahagiaan dan kesejahteraan
Ada seorang suami yang soleh dan penyayang *ohhhhh..ini yg plg penting! ^_^
Yang bertanggungjawab kepada semua hal berkaitan rumahtangga dan anak-anak
Serta anak-anak yang bukan shj comel, tapi juga soleh dan solehah
Ameen :)

PS : Kalau rumah tuh dekat ngn fasiliti mcm swimming pool (sbb sy nk berenang, boleh exercise), gym (leh kecikkan otot perut yang makin besar nih) dan jogging track pun bagus juga :)
Nak mengamalkan gaya hidup sihat :)

 swimming pool! lamenye tak swimming....wuuu :'(

 gymnasium. tak pernah masuk, tapi teringin masuk :)

jogging. my fav activity utk sihat :)

1 beautiful judges:

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...