Monday, December 27, 2010

Cabaran Kelima ! Gambar mase giat berjogging & praktikum sekolah

Assalamualaikum

My belover bloggers :)
Ohhh readers :)
My dearest friends :)

Harini dah masuk challenge ke 4 iaitu

  * Day 5 – A photo of yourself two years ago.

Gambar 2 years ago tak dapat dijumpai
Yang plg lame pon thn 2009 bulan January
Sebabnya spt di bawah....... ^_^

Actually 2 years ago harddisk lappy sy telah rosak
And documents sume burn cmtuh aje
Mase nih lappy Acer Travelmate 4130...
Lappy yang telah bertahan selama 5 thn !! Hebat kan lappy dlu??!
And skrg nih pun sy dah tuka lappy baru, Toshiba Satellite di awal Jun arituh
Sbb leher Acer dah patah plus battery dah tak tahan lame
Tp guess wat, isi dalam Acer sume elok lg and boleh pkai selaju lappy baru nih
Cume tak larat lah nak carik penyandar skrin lappy setiap kali nk guna sbb leher die dah terkehel
(punyelah pjg explain kan..haha)

So

jeng...

jeng...

jeng...

Jap..korang nk gambar yg elok ke yang buruk eh??
hehe
Nah amiklah dua-dua jenis cantek dan buruk okeh...

Nih kategori selekeh. Anak tudung tak pakai nih. Mase nih pagi ptg jogging. Mkn nasik pon sebulan sekali aje. Ini pun gamba nk g jogging ^_^

Nih gambar mase praktikum Fasa 1 kt SK Langgar, Alor Setar.
Oh..oh! Tgk tuh botol mineral ade teh Herbalife dalam tuh ^_^
Mase nih amik Herbalife tanpa coaching, 3 bln makan tak turun pun sbb takde sape guide. And setahun kemudian (thn nih) amik balik bersama seorang coach. So sape-sape yg nak amik Herbalife, sila pastikan korg dapat produk dan seorang coach yek ^_^


PS : dua-dua pon gambar selekeh. Takleh bg gambar cantek-cantek. Karang ade org mrh pulaks :p

Okeh korang..ini sahaja dr sy

Adios.

2 beautiful judges:

Siti Safiyyah said...

heh gambar kat cermin mesti ade kan? :D

p/s: awak, saya ada bagi award ni. nanti dtg amek tau. :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/good-friends-are-always-close-to-heart.html

Sephi Sephia said...

Ermm...teringat zaman saya berpraktikum. Memang bestlah.
Leher lappy saya pun sama macam awak tapi still boleh berdiri lagi.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...