Tuesday, December 14, 2010

Fuh...5 jam mengedit tab !!

Salam

Morning !!!!!!

To all readers :) *syg gile kt korang
To bloggers :) * korg adek beradik terbaik yg sy ade
Fatah *oh..cinta!

Dah 5 jam mengadap laptop nih since 6 am lepas subuh pg td
And mengadap bende sama iaitu BLOG nih lah
Dan hanya ada satu keje yg saya buat dari pg tadi iaitu mengedit tab .:: Awesome Nutrition ::.
Memang gile-gile punyee edit lah sbb nak menyebarkan misi kesihatan
Bukan untuk keutungan atau ape-ape pun
Cume rase excited sebab benda nih dah jadik pd diri sndiri dan boyfriend, cik Fatah

Sy dah turun berat hampir 2kg dalam masa hanya 2 minggu !
Dahlah tak exercise langsung..hihik
Malas lah nak jog keliling kampung mcm sy buat masa sy duk umah sewa duluuu
dan Fatah dah turun 3 kg dalam masa hanya 4 hari !!!
Overall Fatah dah turun 17 kg !!!

Fuh.

Layan jelah gambo-gambo yg sempat daku snap ini :)



8 beautiful judges:

ardinihumaira said...

bestnye turun kg :D

luvYOU said...

awk dh kurus dini..
tak perlu turun pape dah..huhu
tp kalau nk sehat, jgn lupe amik sayur 7 jenis sehari, minum atleast 3 liter air sehari..byk kan?

cik nurulain said...

alahh...tapi mahal...duet takde ni. mcm mana ... :(

Sephi Sephia said...

Mahu naik daripada turun :(

Lulu caldina said...

wah cute jer tau...belajar rajin2...ngee

Abdul Fatah DK said...

mahal?how about a starting pack for rm164?total cost baru rm4 je sehari :) mahal bukan problem...we can give u up to 25% if u're seriously interested :) once again,to lose or gain weight,the only thing u have to do is be SERIOUS :)

Amirrah Zawani said...

biasalah.. kalo bab edit2 ni mmg lama.. wahh turun berat.. i nak tambah berat.. kurus sgt.. :)

Abdul Fatah DK said...

siapa nak gain weight pun di alu2kan :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...