Tuesday, December 7, 2010

Awesome ! Senang gile nak turun berat badan! Sukelah :D

Nak tau apa rahsia ??

Mari kita dengar sayang sy blogger FATAH YANG HEBAT  bercakap rahsia beliau yang telah turun 24 kg baru-baru ini ! wow !

dulu lg gemokkk.. tp sy xde lak gamba budak manjek nih zmn dolu2


Ini pulak kawan baik Fatah sejak kecik, cik Naza Lokman yang telah turun 54 kg !! Berat dia dulu 141 kg !




Ini sorg lagi kawan baik Fatah, Muhd Afik telah hilang 25 kg dari berat asal 102 kg !!


dan sorg kawan baik sy, cik Wani :) Berat turun, kulit muka bertambah gebu. :) Oh! Gebu-gebu sy suke !! Auw~



Nak tahu tak apa RAHSIA FATAH DAN KAWAN-KAWAN BAIK BELIAU TURUN BERAT DGN MUDAH ?
1) Tak perlu telan pil pahit a.k.a pil diet
2) Tak perlu tahan lapar yang teruk-teruk (siap boleh minum shake tau! Tp shake formula HERBALIFE lah:)
3) Herbalife ade byk perisa shakes yang best! strawberry, chocolate, tropical fruit, cappuchino & vanilla. Sumpah sedap beb !! Terliurr...~

Nak tgk gamba shakes yg super delicious..SILA KLIK SINI :)



Jom dengar :)


Basic untuk loose weight ada 5 je produk which is aku guna semua...

and the product is :
1.Formula 1

Formula 1 or F1 ni adalah nutrisi yg menggantikan makanan.badan kita lapar sebab nak nutrisi,bukan minyak,lemak or what so ever :) so nutrition ni penting untuk badan manusia.dgn nutrisi yg cukup insyaAllah kita akan terhindar dari penyakit2,dan nutrisi ni jugak adalah bahan paling bintang lah dalam HL sebab ni product utama Hl..
2.Formula 3

F3 pulak adalah wheit protein di mana digunakan untuk gain muscle2 kita,so if turun kita tak turun dgn menggelebeh macam org lain,akan turun dah terus shape up body kita..F3 jugak adalah alternativ untuk menahan lapar tp bila amik F3 ni,air dalam badan kena cukup,at least 4 litre per day.lebih lg bagus...sebab lg byk kita minum air mineral,lg cepat kita akan turun berat.terkencing2 tu tak payah cakap lah,mmg bagus :)
3.Tea mix

tea nie pulak berbentuk serbuk,campurkan sikit je kat dalam air dan leh minum,kalau untuk satu botol 2 litre tuh just campur lebih kurang 3/4 sudu kecik je :) sgt jimat..tea nie gunanya untuk detox kan toxin2 dalam badan+cara paling mudah untuk bakar kalori...1 litre tea nie = 20 minit bersenam,minum tea nie mmg akan buat kta terkencing2 pada permulaan sebab nak detox kan,n akan buat badan kita rasa berpeluh,juga sebab detox :)
4.Aloe drink.

Aloe ni pulak gunanya untuk bersihkan dalaman perut2 kita,ok macam ni,dalam usus kita ada dinding yg lebih kurang macam kain tuala,ade bulu2...for org yg bertahun2 tak amik nutrition,surely tempat tu sgt kotor dgn minyak n whatsoever.aloe ni digunakan untuk membersihkan segala2nya dan membolehkan nutrisi diserap dgn baik,membantu melancarkan penurunan berat kita...aloe ni bagus untuk mereka2 yg ada masalah buang air besar,anything lah,tak lawas ke,berdarah ke ape ke...
5.omega 3..

omega 3 pulak ada lah table minyak ikan,tapi dont worry...tak bau ikan pun,bagus after ko amik meal sebab dia akan terus leburkan makanan2 korg jadi cebisan2 kecil :)

if ko nak cepat loose weight aku cadangkan sume lah..but if nak cut cost boleh amik macam program2 kat bawah :)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Program Turun Berat Untuk Semua(A)


1 unit Formula 1 + 1 unit Tea Mix 100g + Shaker Cup(1st time only)
Percuma,body scan and wellness coaching sepanjang program penurunan.

RM 398


Program Turun Berat Untuk Semua(B)

1 unit Formula 1 + 1 unit Tea Mix 50g + Shaker Cup(1st time only)
Percuma,body scan and wellness coaching sepanjang program penurunan.

RM 301

*****************************************

Program Turun Berat Sempurna(A)


1 unit Formula 1 + 1 unit F3 + 1 unit Tea Mix 100g + Shaker Cup(1st time only)
Percuma,body scan and wellness coaching sepanjang program penurunan.

RM 513



Program Turun Berat Sempurna(B)


1 unit Formula 1 + 1 unit F3 + 1 unit Tea Mix 50g + Shaker Cup(1st time only)
Percuma,body scan and wellness coaching sepanjang program penurunan.

RM 413

*********************************************


Program Turun Berat Luar Biasa


1 set Formula 1 + 1 set Formula 3 + Tea Mix 100g + Aloe Drink + Omega 3

Percuma,body scan and wellness coaching sepanjang program penurunan serta shaker cup dan botol air istimewa HERBALIFE 2litre.

RM 883

******************************************

ok tu harga2 untuk program2 yg ada...program lak ada 2 jenis,healthy bfast dan full program...ko leh pilih...if ko nak helath breakfast,set2 kat atas ni boleh tahan selama 42 hari...tapi if ko pilih full program(bg yg serius dan sgt2 perlu turun berat dgn cepat) set ni boleh digunakan dalam masa 21 hari je.

if ko rasa mahal jugak,aku ada satu cara lg nak kasik murah :) register jadi distributor herbalife dgn harga RM98,then sume nya akan dapat 25%discount :) samping tu ko leh wat income sket,ok let see Program Turun Sempurna(B) dgn jadi ahli ko leh dapat dgn harga RM 313 je.kat situ ko dah untung rm100 kalau ko dapat share ngan kawan2 or sedara2 ko :) afif pun boleh gain weight :) product yg sama jugak :) disamping ko dapat jugak cover2 apa yg patut..

ok takmu cakap pasal bisnes,ko takkan faham sebab aku bukan pro herbalife,just nak tlg ko je :) if nak jugak tau pasal bisnes aku leh bawak g event2 hlife for free :)

ok ain if ko rasa 25% mahal jugak aku tak tau dah nak cakap ape,coz ni je yg aku leh tlg :) btw dila start dah,aku pun dah turun 13kg :) naza tu takyah cakap,54kg,afik 30 kg :) ramai lg yg dah berjaya :)

soalan2 lazim dari customer2 aku.

"Kenapa mahal sgt product ni?"

jawapan aku,

"Ape beza nike ngan kasut Bata?Ape beza Gucci ngan beg jalan TAR?"

ko tau kan apa jawapannya actually :)

so think it :)



--- Ini ialah hasil perbincangan antara Fatah dan customer baru dia iaitu Cik Ain :). Cik Ain nih ialah bestfriend sy dan mahu menurunkan berat badan dalam masa 6 bln sebelum majlis pernikahannya pd bulan 6 2011 nnti. InsyaALLAH. Caiyok Ain !! :)


PS : Korang silelah jaga kesihatan okeh. If bukan dgn Herbalife pun korang still boleh sihat. Pastikan korang mengamalkan diet yg seimbang dan please please pleaseeeeeeeeeee sgt-sgt kurangkan pengambilan gula dalam makanan seharian ... Jgn lupa aktiviti fizikal. Okeh korang :) Please tak note kayh sayang-sayangku sekalian. InsyaAllah kite sume akan sihat :)

Oh. Sape-sape yang nak naikkan berat badan atau nak cantekkan kulit muka yang berjerawat pun boleh cuba :)
All in one product darling :)

Contact sy melalui FB : hot2bpunk@yahoo.com

atau call Fatah : 0136315433

4 beautiful judges:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Fuyoh! Thanks, dear sebab share kat sini ;)

Tapi, bila tgk harga mmg pudar lah kan. Shag ni student je pun. Tak mampu. haha :D

Tapi, akan usahalah cari duit nak try jugak! :D

luvYOU said...

shag ~ xperlu duet yg byk :)
nnti ape2 prtanyaan shag tanye dila kayh

btw..shag duk mane eh?

cik nurulain said...

haish. galak promote herbalife fadh? dapat komisen?

luvYOU said...

takde komisen punn
Buat ikhlas nih
Just nak share dgn sumeorg :)

Org2 kat atas tuh sume kwn2 baik dilla :)

Org msia ramai yg obese n lebeh berat badann
So HERBALIFE is about spreading healthy info to evryone
Tak paksa org beli pun ain syg:)
Just nk org sehat aje :)
Without HBLIFE pon bole :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...