Saturday, December 25, 2010

Cabaran Ketiga ! Sy nak kawen cara mcm nih . Hee ^_^

Skrg nih musim cuti sekolah
Sane sini kawen, kawen, kawen dan kawennnnn
*diri sendiri aje tak sampai seru lagi..upps! huhu
Disebabkan terlalu banyaknye program kahwen sampaikan org nak diet pun tak senang
Mak ajak ke sana ke sini teman die jenguk makanan
Haih..dahla iman tahan makan xbape nak kuat..aiyooo
Mujur ade HERBALIFE, walaupun makan still cam biasa tapi badan tetap akan turun ^_^

So cakap psl nak kawen
Tetibe terkena pulak dgn cabaran ketiga nih ye
Hehe
Sure Fatah saket jeh mata nih bile baca..hehe.
Ala...ini cume impian aje..tak kate nak buat esok pun.. Jgn marah ye Fatah sayang ye...^_^

* Day 3 – Your idea of the perfect wedding.

Mula-mula saya nak ckp psl my attire on my special day
Saya nak all white

Solemnisation ceremony - all white
Wedding reception at my side - white based
Wedding reception at his side - let him decide :)

white based + white wedding background : oh..mmg ayu :) suke sgt :)

Okeh. Ape lagi eh?
Haa! My wedding stage atau pelamin
Nak putih juga :) White based + various of fresh coloured flowers :)
Full of fresh flowers ! Nampak nature sangat :)



Okehhhh...mmg sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sukeeeeee theme putih utk wedding dan various coloured of FRESH FLOWERS ^_^  (Fatah, sila catat dalam buku yek..heee :p)

Sekarang jum kite ke bilik pengantin pulak ^_^
Heeeeeeee...........ini suke nih...bab-bab romantik nih...haih... heeeeeeee ^_^

Nak putih jugak !!!! Dan tetap ada fresh flowers. ^_^. Okeh. Bilik pengantin dalam gambar di atas nih mmg shantek. Mmg nak exactly mcm bilik nih kalau tetibe esok Fatah ajak kawen. Hee.. Gatal! *puk pak puk..tampar pipi kanan kiri secara manjee..kuat-kuat saket woo..

Wedding theme nak nature's theme colour cthnya hijau pastel, biru pastel, brown and pink pastel
Wajib white based dan campur various pastel colours.
Nak sumenye colour lembut aje :)
Kejap, adekah sy demand? Tak kan? kan? Hehe...

Okeh..itu ajelah yek.. 
Nak tulis banyak-banyak pun tak bagus..nanti korang meluat pulak...

Itu ajelah yek.. Gitau yang basic-basic sudahlah ye...
Nanti tak surpriselah pulak.. huhu.
Okeh korang sayang...sampai sini ajelah kayh ^_^
Adios.

3 beautiful judges:

lynn angel said...

whitey white wedding.. :)

lynn angel said...

haah.. sy study kat IPG melaka.. Final year.. Awk?

lynn angel said...

oohh.. akak dari IPG mana ye? course? mesti berdebar2 nak tggu posting kan? :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...