Wednesday, December 1, 2010

Fruit Shakes Never Tastes Better without HERBALIFE

Assalamualaikum

Morning to all of YOU :)
Fatah :)
Readers :)
Bloggers :)
Stalkers :)

I love all of you !!!!!!!! Mwah. Mwah.

Oh..soryy guys pagi nih sy nampak sangat-sangat ceria
Pagi yg happy and energetic!
(tak pernah tau bangun seawal nih dan tak rasa ngantuk but this morning its AWESOME! tak ngantuk lgsung!)
Its because I just never ever having a breakfast which is sooo soo tasty (sumpah sedapp gile!) and it is very healthy for the body
Breakfast sy pagi nih dan pagi-pagi seterusnya macam omputeh
Serius ! Mane dapat breakfast yang mcm kat London nih but now its here in Malaysia
(especially kat Banting yang xbape town nih. Hehe)

Fruit shakes !
Yes. Itulah breakfast sy dari 5 hari yg lepas sampailah ke pagi nih dan insyaAllah ke pagi-pagi yg seterusnya
Tak ke macam omputeh tuh breakfast mcm nih pagi-pagi
(Berangan nak jadik mat saleh tp xkesahlah sbb produk nih boleh memutihkan kulit. Hehe)
Gile sedap !
Kalau selama nih kite buat fruit shakes sure kite bubuh gula kan? tak pun madulah, susu lah, tp sume calories tinggi
Tak bestlah kan letih-letih kite buat fruit shakes untuk diet tapi kite TAMBAH KALORI pulak dalam tuh
Nak tahu tak apa yg sy gune menggantikan gula atau madu and its HEALTHIER AND TASTIER than sugar or honey?
Sy gune soy protein berperisa TROPICAL FRUIT  from HERBALIFE
What you want to find in your diet routine, its all in this soy protein
All vitamins A,B,C sampai Z (okeh, xde vitamin Z okeh..hihi)
Carbohydrates, Fats, Proteins, Sodium, Niacins and everything
Sumenye dalam nih
And guess what? Its only contains 88 calories pers serving ataupun sekali minum

Bahasa pasarnya lah kan
Mane nak carik laaaa serbuk sesedap Herbalife nih utk buat fruit shakes dan menyihatkan
Sy taknak cakap banyak-banyak nanti korang kate sy menipu pulak
Kalau korang nak tahu apa hasilnya, baik korang tastes sendiri
And 

LET THE PRODUCT SPEAKS FOR ITSELF

Jom kite layan gambar-gambar yang menyelerakan nih
(Air liur meleleh lagi walaupun baru jeh shakes. Hehe)

Epal merah dan hijau bersatu

Herbalife Tropical Fruit :) menggantikan gula dan madu sbg pemanis

Sudu pun Herbalife punye tau! Hihi

Rupa botol soy protein tuh (okeh sume...lihat sudu! hehe)

Masukkan Herbalife protein soy dalam campuran buah dan air sejuk cmpur ais

sy putar Halim! (cite roda impian.hehe)

Mase menuang. Tgk! Tgk! Gelas shakes pun ade tau Herbalife sediakan. Awesome!

Full cup please. Sedap sgt2 :)

Dah curik minum cket sebelum pic diambil. Tak tahan tgk. huhu

Sahabat sejati. Herbalife shakes dan air mineral 1.5 liter. :)

Menarik tak? Menarik tak?
Korang raselah sendiri kayh..
(tak sabar tunggu lunch nak shakes lagi!)

Adios.

5 beautiful judges:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Dilla beli mana Herbalife tu? Berapa tah. Sblm ni ada orang rekomen Shag beli, tapi Shag tak nak percaya benda2 macam ni sebab tak ada kwn Shag guna :P

Mohd Firdaus said...

kt mne nk beli ni..brape harga??

Mohd Firdaus said...

kt mne nk beli ni..brape harga??

deqdeq said...

nak tau mcm mana nak beli dan mcm mana pakej dia?

cik puteri zahra said...

beli kat orng2 yang niaga herberlife nie... herbalife nie oke... sbb sy pon mkn..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...