Sunday, December 26, 2010

500 Blog !

Klik image utk terus ke blog Ben





Another aktiviti anjuran Ben Ashaari utk para bloggers dan readers :)
Ben sedang mengumpulkan 500 blog utk disenaraikan di dalam rekodnya atas tujuan nak buat satu contest cari harta karun katanya.
So jom klik utk join!
Mane tahu sambil-sambil join dapat tambahkan trafik
(betullah kan? sume nih psl nk up kan trafik kan? and tambah jumlah kawan-kawan maya :) kan? inilah tujuan korg bergabung tenaga dgn hotties-hotties blog nih kan ^_^ hehe. kite same aje...)

So takyah buang mase, jum kite jawab soalan Ben .


Ben tanye nape saya nak jadi seoang blogger?
Okeh. Mulanya sy saje suke-suke nk tulis blog kononnya mase tuh tujuannya utk dijadikan sbg simbol percintaan antara sy dgn sorg lelaki (skrg kami just kawan biasa aje, And I found the better person ^_^) tapi lame-lame dah jadik medan utk sy meluahkan perasaan, membuang rase bosan, mencari kawan baru, isi masa lapang, jadikan sumber bacaan, medan timba ilmu baru, medan mencari benda-benda pelik dan jelik di dunia dan macam-macam lagi. Secara mudahnya we just can find almost anything in blogs. I love blogging so much ! ^_^

Kalau korang interested nak join sile klik image abg Ben di atas
atau KLIK SINI

Adios

3 beautiful judges:

SINGALAUTMETRO said...

sempat lagi nak pergi cari harta karun tu....hehehe...baju tak jahit lagi...

luvYOU said...

singa ~ hehhehehehehheehe

Matika said...

hai awak..salam perkenalan dari mamat...
hppy ber.blogging.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...