Wednesday, December 22, 2010

Tak jadik :( tapi alhamdulillah :)

Assalamualaikum

Bloggers :)
Readers :)
Fatah :)
Cik Bee mushuk :)

Selamat Hari Rabu sumeorg !!!! :D
Ngaaa
Entry harinih nak bercakap psl plan yang tak jadik
Wuaaaaa :(
Sepatutnya harinih sy dan sepupu syg, Maizan plan nak gi Timesquare and Jln TAR nak carik anak tudung mak
Tapi tak jadik atas hal-hal yg tertentu :(
Tapi bagus jugak..sbb takdelah abeh duet elaun kuuuuuu..hoho

So nak concentrate money on BETTER plan :
1) Spend on Herbalife nutrition (shakes & teamix)
2) Register as Personal Wellness coach :)
3) Lose weight more :) and nak beat Fatah yang dah lost  
     over 24 kgs !!

Good luck Dila ! :D

PS : dah turun 2kgs mase timbang last week. Agak-agak skrg bape eh? *wink

Adios.

6 beautiful judges:

man yusoef said...

nak gemuk ah...ada cara tak??..hehehe

ardinihumaira said...

dni teringin nak minum HL tu..

NOOR FATIN said...

bagus la. hehe

luvYOU said...

man ~ ade caranye.. sila lihat tab herbalife itu okeh :) atau sila klik label herbalife kt bawah kanan tuh ye :)

dni ~ minum dni minum.. jum join dila :)

fatin ~ hehhehehehe :)

SINGALAUTMETRO said...

selamat kurus langsing...tapi sekarang pun sepatutnya dah ok sangat..hihihi

honeyvsbee said...

haha bangganyaaa...namabee terselit kat atas tuh....

nak jugak wehh...syiokkk nak kurus..

dilla musuk bee lambat online hari ni, tadi entry autopublish tau..hikk thansss ..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...