Thursday, December 16, 2010

Morning :)

Assalamualaikum

Readers :)
Bloggers :)
Fatahs :) *asal boleh sume nak taruk 's' kan..heee

Pagi yang indah
Tak terlalu sejuk dan tak jugak sgt panas
Dan pagi yang baik bagi seorang gadis krn berjaya bangun pagi tak spt semalam *refer to previous entry*
Sempat menghantar mak ke pintu ketika mak pergi office bermakna pelbagai assignments di rumah utk hari ini
*bgn lewat tak bagus sbb tak dpt salam tgn mak mase mak nk g ofis bangun awal pulak bile jmpe mak mcm2 assignments mak bagi..hoho

Apa-apa hal pon before buat keje WAJIBLAH SHAKE !!!

Today's recipe is

2 scoopes of HERBALIFE Formula 1 Vanilla flavour *bau die sebijik ice cream!!!
250 ml plain cold water from my beloved fridge
5 ice cubes
1 green apple

Cara buat Vanilla shakes ini :)
---- Korang blend jeh sume bahan-bahan di atas ke dalam blender khas utk ais :)

* paling best kalau tukar 250ml plain water tuh ngn cold full cream milk atau chocolate milk :D~ meleleh-leleh air liur bebb....

Marilah kita tgk hasilnya :)

Minum shakes sambil tulis blog :)
Slurppppp !!!

Herbalife, the nutrition of life
Adios :)

2 beautiful judges:

honeyvsbee said...

hehe bee pernah gak minum nih..bee suka mocha

FareedSairi said...

Da jumpa rumah kat BlogLarian lum? bole tengok rumah no 69

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...