Saturday, January 8, 2011

Cabaran Kesembilan : Abehkan RM300 untuk ini?? HEBAT !!

Hahahaha.
Korang...sy nih teruk kan?
Buat 30days challenge..tapi keje asek mengeskip aje
Patutnya kena buat 30 hari direct, tapi tengok, tengok, mcm hape jeh. Haha
Skip sane
Skip sini
Tampal sana
Tampal sini
Cian 30 Days Blog Challenge gue ini..sob3...sory ye darling....:)

Well..jum tgk apalah agaknya cabaran kesembilan saya

* Day 9 – A photo of the item you last purchased.

Saya dah spend RM 300 utk benda nih
Kalau diikutkan RM 300 mmg banyak
Macam-macam boleh beli dgn nilai nih kan?
Huhu..tapi pd saya jika laburkan RM300 untuk benda yang sgt HEBAT nih apelah sangat :)
Malah ramai lagi yg dah labur beribu-ribu duit mereka utk mendapatkan khasiat benda ni :)
Sbb lebih 30 juta testimonies mereka yang berpuas hati dgn benda ini di SELURUH DUNIA!
Kenapa saya kata hebat?
Krn ia boleh mendapatkan sy dgn kehidupan yang sy impikan
Agak-agak ape eh impian saya tuh..


Huhu..impian sy mudah aje
Saya nak jadik seorang yang sihat :)
Nak ubah bentuk badan sy yg gempal nih jadik badan model (ini serius.sila jgn gelak)
dan saya nak ubah pola pemakanan sy supaya pada hari tua nanti sy dapat hidup gembira tanpa ubat :)
dan finally, sy dah letih hidup dgn muke berjerawat :( so sy nak settle kan hal jerawat sy nih :)

beauty is health. and if u are not healthy, u lose ur beauty - Diane Von Furstenberg, top america fashion designer
- Taken from my beautiful Herbalife friend, Mia Amira ^_^ -

Okeh. Okeh.
Walaupun sy tahu ade sesetengah korg dah tahu apakah bendanya yang buat sy habis RM 300 nih
Saya nak umumkan jugak pemenangnya..hehe
Jum tgk :)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Herbalife F1 Cappuchino Flavour
(dlm nih terkandung lebih 21 vitamins perlu dalam badan dan ia mengembalikan kesihatan sel badan yang akan menyebabkan seluruh badan kita sihat :)

Teamix (bancuh 2 sudu kecik dalam 1 liter air same dgn 20 minit jogging! best!)

Dua-dua benda nih harganya RM 300 tapi krn efeknya pada badan sy and sy tak PERNAH jumpe nutrisi sehebat nih
PAKEJ LENGKAP !! :D
So..apelah sangat ngn RM 300 tuh ....^_^


Nak tahu lebih lanjut>
Contact lah saya WELLNESS COACH AWAK ^_^
emel : hot2bpunk@yahoo.com


Adios.

2 beautiful judges:

owL_aRtOwL said...

wah~
bf owl pn coach utk herbalife ni jgak...
hehe...
i follow u...

aReTikZ said...

Weehuu ~ item ini juga jadi sandaran.. hehe.. wah.. celen ke 9 yek.. gud luck.. hehe..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...