Saturday, January 22, 2011

Mood tak keruan !

People people on the floor
Whos the greatest of we all ~

Ape?? Bajet dorg nak sebut name kau ke Dilla ?
Hahaha
Kau nih pehal ntah, tetibe nak puji diri sendirik
Haih

Entah kenapalah selalu jadi mcm nih
Hati tak keruan mcm hape jeh
Nak buat tuh tak kena
Nak buat nih tak kena
Asyik teringat mcm-mcm perkara dalam hidup

Perkara-perkara yang menjadi masalah dalam hidup selalu akan datang mase nih
1) bila keadaan mendung and tenang sangat
2) bila semalam baru 24 jam spend mase dgn Fatah
3) tengok luar tingkap and termenung " manelah surat posting guru saya nih..hurm..."
4) lagu-lagu jiwang terpapar di kaca tv and dat time mmg duk umah sorang-sorang

Masalah ape dalam hidup?
Macam-macamlah

Cthnya masalah surat posting dr KPM yang entah bila nak sampai
Takkan sampai setahun kut baru kitorang kene panggil untuk mengajar

N then nak sampaikan misi-misi kesihatan Herbalife
Nak tolong seberapa ramai orang gemuk untuk capai badan idaman diorg, mcm sy sendiri yang dah lost over 4 kilos macam tuh aje takyah exercise just mengadap blog. And 60 juta orang kat dunia yang dah dapat their life back after dah consume the product.  
SAYA NAK TOLONG ORANG GEMOK !!
Sebab saya faham perasaan korang...
Ya Allah..bantulah aku ya Allah..

Ya Allah..
Bantulah hambaMU ini untuk sentiasa kuat dalam setiap ujian dalam hidupnya
Percepatkanlah urusan posting ku ya Allah
Permudahkanlah perjalananku untuk menyampaikan misi kesihatan melalui Herbalife ya Allah
Bahagiakanlah keluargaku ya Allah
Bahagiakan juga orang-orang yang menyayangiku seikhlas hati mereka
Kurniakanlah kami semua keberkatan dalam setiap pekerjaan kami ya Allah
Tunjukkanlah kami jalan ke syurgaMU..
dan KAU tetapkanlah hati-hati dan iman kami ya Allah sentiasa beribadah kepadaMU dan berbuat kebaikan..
Ameen ya rabbal alamin ...


Lionel Messi consume Herbalife
and Herbalife is official sponsor for football club, Barcelona :D

Cool !

Berminat ??

Contact sy
Herbalife Personal Wellness Coach
hot2bpunk@yahoo.com

3 beautiful judges:

mellow said...

herbalife tea memang best ! :)

norh said...

Dilla, jangan la susah2 hati sangat..awak dah usaha..tawakal dgn Dia eh.. :)

Cik Shag said...

Skrg susah kan nak jadi cikgu pom? lama gila nak tunggu posting =.='

Kak Dilla sayam! Bawak bersabar k. Allah sayang orang yg bersabar ni. Kan kan?

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...