Sunday, January 2, 2011

2nd Day of 2011

Assalamualaikum

Good morninggggggggggggggg Malaysia !
Hahahahahaha... <<--- gelak besar yang tidak diketahui motif *sigh

Bangun pagi harini mcm biasa
Plainnnn aje..
Ingatkan bangun pg tgk diri tetibe dh kawen ke *ini sgt gatal!
Ataupun bgn-bgn pg mak ajak shopping apa saje dgn duit gaji mak kee.. *ini mmg tak mungkin berlaku
Ataupun bangun pg abah ajak g melancong ke negara-negara salji harinih jugak *ini satu lagi hal mustahil
Merepek repek jeh keje pagi-pagi buta

So today takde ape yg best
Melainkan..
Mak ajak gi Econsave belanja dapur
And guess what?
Sy malas ikut.. Hoho!
Mak akan g dgn abah..so rasenye mcm tak bagus aje kacau dua org kekasih nak berdating
(Itu salah satu alasan utk org yg mmg dah malas nk ikut)

So today nak watpe yek
Meh kite listkan satu persatu
1) Sapu rumah
2) Kemas meja makan (byk benor makanan ats meja siap ngn laptop abah pon lepak atas meja makan..Haiz)
3) Kejut adeq bgn tido! (buat pengetahuan sume adeq sy bukan 2 thn okeh, tp dh 21 thn! Haiz)
4) Kemas bilek dgn kemas baju-baju yang dah menyendat dalam wardrobe
5) Mengadap kartun the whole day. Hihi. Sy mmg sgt sgt sgt sgt sgt sgt suke kartun !!

Korg nak gambar before and after ke?
Heh..tak payahlah..
Takut gambar after tak beza byk ngn before buat segan eden aje.. Hehe
So korang layanlah gambar yang pakcik Google sedekah kat bawah nih yek
So enjoy your 2nd day of 2011 !!

Mwah !


Adios.

1 beautiful judges:

PuanBee said...

hahaa tak lah banyak kerjanya..abah pon pandai main laptop?

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...