Tuesday, January 18, 2011

IF only you could know

For someone u know who you are...

If only u could know that everything I do is all about you
I mean ALL is really ALL

Even nak mandi pun I akan msg you gtau I nak mandi
I takut you risau kenapa you call I tak angkat
Eventhough masa tuh I dah terlalu rimas dgn peluh and bau badan I and I need to see water so much
Takpe, janji you tak risaukan I, tak fikir bukan-bukan pasal I sbb I setia okeh

I nak contact kawan-kawan laki you pon I akan fikir banyak kali
Eventhough hal penting escpecially about Herbalife
Sebab you selalu balas lambat pasal apa-apa info yang I nak
Takpe, demi hubungan kita I akan tunggu info tuh you bagi sendiri walaupun it takes the whole day

I tak suke amik gamba pakai spek
Tapi sebab you suke gamba I pakai spek so I akan amik gamba 2 set setiap kali
Satu tak pakai spek, and satu pakai spek utk bg puas hati you
So kalau cume nak snap 4 pictures, akan ada 8 pictures pose yg sama cuma aksesori mata jeh berbeza
Takpe demi you

If only u could know that everything I do is all about you
I mean ALL is really ALL

I tak suke tido lewat-lewat malam, nanti I lapar
Tapi you selalu balik rumah lewat, sbb you ade banyak keje
and kadang-kadang sbb you nak keluar jumpe kawan you
Takpe, I tunggu you, walau pukul berapa pun you balik
Sbb I nak tgk you selamat sampai rumah, I risau

I tak suke berterus terang, sbb pada I selagi benda tuh tak ganggu hubungan I dgn you,
I takkan ceritakan takut you sedih
Tapi you tak suke
So sekarang I akan terus terang dengan you walaupun I terpaksa mengadap muke you yang sedih
Takpe, janji you puas hati

If only u could know that everything I do is all about you
I mean ALL is really ALL

You you
Nak tahu tak, I suka sangat makan pedas
Tapi sejak I nampak you makan asam pedas yang tak pedas langsung pun you dah tercungap-cungap
Mulai sejak itu I dah belajar tak makan pedas tau
Sebab I takut one day I kawen dgn you, you tak boleh makan masakan I
Takpe, demi you I buat plastic surgery tukar lidah pun I turutkan

You
You nak tahu tak I tak penah minat kat bisnes
Eventhough yg simple mcm jual goreng pisang pun I tak minat
Tapi sebab bidang you bidang bisnes, family you family bisnes,
I cube jugak belajar selok belok bisnes nih demi you
Walaupun subjek paling bodoh I mase zmn sekolah ialah subjek Math
Tapi takpe, demi you I sanggup bagi kepala I migrain buat kiraan janji I tolong bisnes you

If only u could know that everything I do is all about you
I mean ALL is really ALL

You oh you
Malam nih I ingatkan kita ada selisih faham
Sebab I ade termsg kawan laki you tanpa pengetahuan you psl bisnes kita
And you ade tanya I siap mcm stok nak marah I sbb tak gitau you dulu
I punyelah takut sampai I msg mintak maaf  berkali-kali kat you sebab you tak balas msg I
Airmata I siap ready nak turun pipi bergilir-gilir sebab I ingatkan you marah I
Tapi tiba-tiba you call guna number kawan laki you gitau yang henfon you takde bateri

Cish
I dah menangis dah nih
Rupanya henpon you takde bateri
YOU MEMANG NAK KENA ! NANTI YOU !! :p

 Adios.

4 beautiful judges:

ieMa ackLes said...

jiwang karat gak kak dila ni..
hihi....

aireeNaneza said...

comeynya layout..suka suka...ngee~

Siti Safiyyah said...

hamboi dia..kemain eh k.d.c skang..lalala ;)

Cik Shag said...

Hamboi! Perhubungan selalu ada pasang surut. Apa ingat laut je ada pasang surut ke? Terus bertahan lah kak Dilla tayam ye. Muah kanan kiri.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...