Tuesday, January 18, 2011

333 . Abah saya suke nih

Maaflah korang sume
Pertama kalinya nak buat entry pendek. Hee
Cume nak tunjuk gambar nih aje


Number follower sy malam tadi ialah 333
Mungkin tak cantek, tapi number-number kembar nih kalau jadik plat kete pon mahal wooo
And abah sy suke betul ngan number 3
Number henpon kitorg satu umah sume wajib ada number 3
Lagi banyak number 3 lagi bagus. Hoho
Sayang abah ! :D

So rase-rase kepunyaan sape eh?
Sy pun punyelah teruja nak klik link blog dia
Sekali takde link daa...takleh nak promote belog dia :(


Bila klik kuar cemni jeh..
Tgk tgk cik Tom pun ade.. hee
Femes betol cik Tomato kite nih ye ^_^

Apa-apapun

TAHNIAH BUAT ANASSUHADA ! :D

4 beautiful judges:

Siti Safiyyah said...

haha baruuu aje saya tego tadi kan kan? tahniah! ;)

p/s: kak dilla comel, yg 30days in challenge tu kene copy lepas tu buat entry pasal tu eh? ke guane?

Cik Shag said...

Kak Dilla tayam! Tahniah dah dapat nombor bertuah. Kiki. No tepon Shag ada sepasang nombor 3.

anassuhada said...

awak, kite ade je nih. alala, x dpt entri special :( huhu

luvYOU said...

anassuhada ~ uhuhu. enable lah awaknye blog view pd public :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...