Wednesday, January 12, 2011

Korang korang..tolonglah klik. Hal KECEMASAN !! Antara hidup & mati


Assalamualaikum

Kpd bloggers-bloggers yg diingati dan disayangi
Kpd kawan-kawan yg rajin datang blog ini utk baca entry-entry tak seberapa saya
Kpd readers-readers serata dunia yg sudi singgah walapun korg takkan faham apa yg sy tulis
Sy nak buat PENGUMUMAN penting
Penting sangat-sangat kerana ia melibatkan hidup dan mati saya dalam dunia blog ini
Harap korg semua dapat bertenang and sabar mendengar apa yang sy nak cakapkan..
(sebak)



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
  
Pertama sekali,
Sy nak korg ingat gambar nih sampai bila-bila ye
Korg janji tau...tolonglah janji ye
Sy merayu sangat-sangat jasa baik korg utk tenung gamba di bawah ini lama-lama and fikirlah apa agaknya kebaikan gambar ini kepada korg sume..
Walaupun korg sume takde kaitan dgn gambar nih..
Kalau-kalau yg ada kaitan harap dapat ambil ikhtibar ye..
Marilah sama-sama kita mengenang jasa-jasa gambar ini kpd kita semua
Sesungguhnya ianya mmg byk berjasa kpd saya
And sy nak mengucapkan ribuan terima kasih kepadanya..
Kerana..
Selepas ini..
Mungkin kita tidak akan lagi berjumpa dgnnya...
Sy harap korg sume bersabar ye dgn PERPISAHAN ini..
(sebak sangat)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Sesungguhnya perpisahan itu sememangnya menyakitkan
(hampir menitis airmata)
Apapun, kita harus mencari hikmah yang mana ada padanya
Supaya kelak kita tidak akan menyesal kerana tidak MENGHARGAINYA
InsyaAllah
Semoga ianya akan bahagia di mana jua ia berada...
Ameen...
(menitis-nitis air mata jatuh ke bumi)

Takpelah
Korg tataplah puas-puas ye..
Sy dah tak sanggup nak tahan sebak nih..
Ya Allah..KAU kuatkanlah semangatku menempuh hari-hari baru ya Allah
Semoga DIA YANG BARU ini akan memberikan 1001 kenangan manis kepadaku..
dan semoga ianya dapat memberikan jasa sebaik-baik DIA yang lama..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

(masih sebak tak terhingga)


-
-
-
-
-
-
-
-

Taknak buang masa 
Jom kite renung dan muhasabah semua yang baik pada nya ye


(kesat-kesat air mata)

-
-
-
-
-
-
-

Hehehehehehehehehehehehe
Sy nak tuka HEADER BARU LAH !!!
Jgn marah-marah okeh u olls...
Alolo....
Hehehehehehe

Pada yang telah merenung dan membaca
Sy nak ucap berbanyak-banyak terima kasih ye.. 
Nantikanlah header baru saya esok..InsyaAllah :)

Silalah drop komen kalau sudi ye kawan-kawan :)
Sbg penghargaan buat header lama sy yg telah byk berjasa ini
Jasamu dikenang.
Mwah !



Sayang kamu sangat-sangat cik HEADER !

19 beautiful judges:

deqdeq said...

wah...dilla dah nk bertukar header yer....best2

DeQdEq plak duk tgh cari template best...igt nak tukar template...mcm dh bosan dgn template skrg nih..heheh

laskar rainbow said...

alahai.ingatkan ape..ingatkan pelangi perlukan stok tisu tadi..seb bek tak sempat nak menitis airmata lagi;) hehehe;) tahun baru header baru yeeee=)

tak sabar nak tgk header bru dear =)

NOOR FATIN said...

laa.. hahahah.. okay2. nanti dah buat header baru. roger2 k :P

luvYOU said...

Buat geng2 terpilih dalam Beautiful Blogger tab dilla kat atas tuh..
anda sume mmg mndpt jemputan khas terus ke entry ini..ehehehehheheheeheheh :)

nk tgk korg terkena tak..hehhehehehe

deq2 ~ yup2..nk tuka lah. kan dh 2011 syg

pelangi ~ hehehehehe...mujur tak smpt rembat tisu..kalau tak pembaziran telah berlaku mlm ini kan syg..

fatin ~ orait bebeh..:)

deqdeq said...

tul tu....tahun baru semua pun nak baru...heheheh

SyedGraphiX said...

aduii..
buat suspen je

deqdeq said...

DeQdEq termasuk rupanya dlm beautiful blogs tu...thanx a lot dear

De Mois said...

Igtkan gmbar apa tadi. Tertanya2 gak..kih3.
Cuba ini di SuaraSendiri :
Utama : Berhadapan situasi lawak tak menjadi-Part 2
Segmen Santai : Peribahasamu Peribahasaku-tidak terperi

Shag said...

Kak Dilla sayam nak tukar header baru ke? Wahh wahh~ Tak sabar nak tenok! Haip. Tengok lah ;P

Fashionista said...

chehhh..ingtkan pe td..huhu...header buat sendiri ke beli???tu lahh..kite pon ingt nk tukar header gak.huhuh

seyha said...

ello.. anda di tag yer kat blog sy :)

munna said...

sdih betul kaka munna baca entry ni... sob...sob...sob.... welcoming lah pada cik header yg baru tu...

ieMa ackLes said...

orang kt sebelah 2 xnk tukar..
haha...

Faizal n Fashitah said...

Cantiknye header baru hehe ;)

Siti Safiyyah said...

hikhik comeeeeeeeyyyy jek header baru tu..hampeh kak dilla ni..babap nak?? hahaha

eh kejap, bukan ke ENCIK header? bila mase tukar jadi cik ni??hehe

sis, background dengan header mcm tak sesuai je..cbe try tukar kaler sikit..baru tak nampak suram sangat..hehe,cadangan je ni tau.. :)

deqdeq said...

comelnya header baru ni....bertambah ceria plak tu.....congrazt...

PuanBee said...

wekk..lawo header sapa buat ? hukss nak jugak!

CIK TOM said...

comel header baru...katun pocoyoooo!!!!!!

Sallehudin Said said...

Salam kak dila ..
sorry ye ..
baru dapat gune tenet ..
WIFI rosak ..
Baru ok je tadi ..

Ingatkan ape tadi ..
rupe2nya dah tukar header je ..
heish ..
wat suspen je ..
kihkih

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...