Wednesday, January 12, 2011

Woot ! Woot ! Midnight blue CAR for FREE !!

Selamat hari Rabu sumeorang ^_^
Hari ini sy temankan abah g satu tempat utk beli kereta baru ^_^
Tempat ini terpaksa dirahsiakan krn sebab-sebab tertentu spt di bawah

1) abah nak belikan kereta utk adeq sy and die tak tahu menahu psl beli membeli kete ini (dan sy dah bocorkan pun kpdnya semalam sbb sy tak tahan sabar krn turut same excited. Haiz. Dasar takleh simpan rahsia betol!
2) kerana dia tak tahu kete ape abah nak beli kat dia. Hahahaha!
3) kerana dia dah culik MYVI sy bawak g ronggeng kt UKM. Cish. 1mm calar ko bayar RM30 tau deq ! haha. Keji betul

Canteknyeee bakal kete baru adeq nihh
^_^
Sy yg pilih kaler nih
Kalau bg peluang abah n mak pilih mmg merasa asek-asek kaler silver aje..mcmlah kaler MYVI sy abah yg pilihkan. Huu... Bersyukurlah atleast ade kete kan? :)

Oh..kesian korang eh kene tipu ngn tajuk entry
Hihihihi


Yelah...betollahh dapat FREE
Sbb sume bende abah yg bayar
Installment abah bayar
Tambah spoiler pun abah bayar
Life insurance pun abah bayar
BULAN-BULAN pun abah yg bayar
Kami nih dikira dpt kete FREE lah...hihihihi



Eh eh..bkn ini ketenya.. Cume nak tunjuk kaler midnite blue tuh ape.. Inilah kaler itu ^_^


Sayang gila gila gila gila gila gila kat abah and mak ^_^

TQ for every single thing !! ^_^

Adios.

2 beautiful judges:

Shag said...

kereta apa dia dapat? Woah~ Cantik kaler :D

sissyira said...

salam

beshnya dapat free...huhu


p/s: maaf lah yea, hilang mcm biskut sbb timit problem dan kabel lappy belum bertuka rlagi sejak kena kerik di dato siti...hhuhu

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...