Monday, January 31, 2011

Resepi Soy Bean's Cappuchino

Minggu lepas punye cerita....

Kisahnya bila F1 Cappuchino sy tinggal satu sudu aje
Nak g pickup order baru kt Herbalife HQ lebeh awal rase malas pulak (jgn tiru aksi ini)

So pagi tuh usaha menggeledah almari bermula
Mencari klu-klu kalau adanya benda yang boleh menggantikan F1 yg tak ckup tuh
Alhamdulillah, ade sekotak air soya 250ml di dalam almari hasil drp door gift kenduri kahwin
So marilah kita buat resepi Soy Bean's Cappuchino.


Bahan-bahan

1) F1 Cappuchino yang tinggal 1 scoope aje. ehe
2) 250ml soya bean's milk
3) sedikit air sejuk (supaya tak manis sgt shakes ini nanti)
4) ice cubes

Cara nak buat

Blend jeh sume bahan-bahan di atas ^_^












Jgnlah korang tanye sedap ke tak..
Sbb mmg SEDDDAAAPPP GILEEEE... !
Bukan sedap jeh korang dapat, malah MENYIHATKAN. ^_^

Gain weight?
Lose weight?
Improve Skin Complexion?

Contact saya
Your Personal Wellness Coach

2 beautiful judges:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Kak Dilla sayam! Orang cakap tak elok minum soya ;)

Tak pasti lah. keke :P

Nadhirah-chan said...

wahh , kretipnye . nak try ah ni . ekeke :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...