Monday, January 3, 2011

Follow up utk entry RESEPI ROTI ESKREM GORENG

Okeh korang-korang yang belum baca entry tuh...
Sila klik older post..hehe

Well..rasenye inilah entry tentang resepi yg paling cikai di dunia
Sebab sy cume nk tunjuk apa yg korg boleh buat ngn saki baki roti yang korang telah asingkan utk buat eskrem goreng tuh..
Korang janji korang jgn marah tau...huhu


Resepi ROTI TELUR CERCA MERBA  (hahahha!..korang dh janji xmau mrh kan?)

Bahan-bahan

1) Saki baki roti after korang dh buat roti eskrem goreng


2) Telur ayam. Tapi kalau korg nk pakai jenis telur lain pon boleh tapi kesedapan telur lain sy tak jamin okeh..Hoho

pakcik google sedekah gambar nih

3) mentega atau minyak masak atau seumpamanya utk tujuan menggoreng :)

Cara-cara nak buat

 Keluarkan saki baki roti dr plastik

 Gaulkan ngn telur

 Masukkan dalam pan korang yang telah disapu sket ngn marjerin or minyak

 Adeq sy yang baik ati menggoreng roti

 Gambar roti atas kuali

Ta daaa ~ Burok gile.. Ah...pedulik..janji tak membazir ^_^

Korang..thank u for viewing this entry..
Huhu..
Kalau korg boleh view smpai ke sini..mmg korg terbaikkk lah sbb sudi baca entry sgt simple nih..
Sayang korg sangat2 ! Mwah :)

4 beautiful judges:

syazwan said...

aik!!!!!
2 jer...
lar..
kasi udin pown leh jdik..
ahahahhaha..
;p
jgn mrah..

nOah said...

okay fadh!!aku terliur tengok roti goreng simple kau tuh..buka puasa nih aku nak buattttt!

Shag said...

Wahh~ Bagus bagus tak membazir!

Kak Dilla. Meh lah turun TAR. Banyak barang murah punya. Kedai Muaz jela. Yg lain sama je harga kat tempat lain. Kiki ;)

http://shagcomot.blogspot.com/

elly_yana27 said...

klu bg ikan2 kt suka menanti makan lg besh kan3???

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...