Tuesday, January 25, 2011

Ya Allah. Dah kena serangan penyakit kronik :(

Kawan-kawan...
Maafkan sy ye...
Skrg nih jarang betul sy update blog
Padahal hari-hari sy bukak blog
Terlalu busy uruskan keje-keje dalam umah and urus Herbalife
So agak terbengkalailah segala progress dalam blog nih :(

Sy sedang menghidap satu penyakit sangat serius
Iaitu PENYAKIT TAK UPDATE ENTRY yg kronik !
Wuu ....tak suke :( 
Penyakit SERIUS GILE nih !
Memerlukan pembanterasan   *fail BM betul!

Korang...serius takde maksud nak biarkan korang termanggu-manggu tunggu entry baru
Especially pelawat-pelawat setia blog nih
Cthnya

Si buchuk Shag :)
Kak Munna90 shayyanggg,
Si buchuk Siti Safiyyah,
Kak bee cayanggg,
Dwaty cayyang,
Si buchukk Iema Ackles,
Cik Fatin sayyanggg
Deqdeq muchuk,
Seyha muchuk,
Cik abg Eazy henshem....

Sorry sangat sangat sangat sangat =.= !
Kerana sy tidak berkhidmat spt sepatutnya kpd korg sume dgn menyediakan entry-entry sentap seperti dulu
Sorry sangat-sangat
Saya amat berharap penyakit kronik ini akan pergi segera
So bolehlah korang tersenyum girang sbb bila lawat blog aje, mesti ade benda baru nak baca......

InsyaAllah sy akan cuba mencari ubat untuk melawan penyakit kronik ini
Sy akan bermati-matian melawan penyakit yang boleh melumpuhkan kerjaya sy sbg seorang blogger yang bagus ini
Impian nak jadik jutawan blogger mcm redmummy nampaknya tidak akan dicapai jika penyakit ini tidak dibanteras secepat mungkin !

Cmon Dilla cmon
Busy mcmanapun kau kena update blog!
Atleast takdelah nmpak kusam aje blog kau nih
Bersawang bagai...haiz..tak bagus, tak bagus

Caiyok!
Perangi penyakit MALAS anda sekarang !
Mahu jdik mcm Redmummy kan? kan? kan dilla kan?
So apelagi ....go go go !

Haish. Kalau dpt pompuan semangat nih mmg aku suap ngn Herbalife laaa.. Hakhak.

Adios.
Mwah


7 beautiful judges:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahaha. Suka lah minah semangat macam tu sebab dapat herbalife percuma! :P

Haip. Malas rupanya. Ingatkan penyakit kronik sebab rindu kan Abg Fatah kesayangan. Kekeke. Kena beli HP yg boleh masuk blog tanpa sebarang kesulitan neh. Belilah BB ;)

Journey of Youth said...

Kronik dah ye?meh sini aku inject ko...hahaha
Klu badan ko mcm pompuan dlm gmbr tue confirm ko lg feymes dr RedMummy...ahaks

aReTikZ said...

Lo, Herba Life tak leh ubat ka? hehe..

ieMa ackLes said...

giler kronik penyakit...
meh nak sumbat herbalife byk sikit bg sembuh.hihihi..

makin maju bisnes skrng erk..
gluck tau..

laskar rainbow said...

darling!!

munna said...

kena bagi makan ubat powerr utk penyakit ni dilla... tapi bila masa lak akak ni munna90... awww muda 10 tahun gitu...

Mr. TN_SkY said...

ahahaa..ingatkan penyakit ape la tadi.zzzz...err.nak badan camtuh kew? meh SkY ksi ubat..ubat gemukkan badan herbalife! kompom red mummy pun jeles ahaha..

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...