Thursday, January 6, 2011

Herbalife Cappuchino Shakes!

Selamat Tengahari kawan-kawan!
Haha

Actually tajuk di atas telah ditulis pd jam 9.30 pg tp tertangguh sbb beri laluan pd keje-keje lain
Hehe.
Sy mmg bukan manusia yg boleh buat multi tasking betul! Hoho


Semalam sy pegi Herbalife Nutrition Club, Kajang
Sbb teman Fatah g event  
LOSE TO WEIGHT CHALLENGE (LTW)
LTW ialah pertandingan menurunkan berat badan yang mana setiap contestants yg daftar akan dapat bkn shj nutrisi Herbalife tetapi juga seorang coach for FREE !
RM 160 utk dapatkan satu produk dan seorang coach yg akan pantau pemakanan setiap hari bukan ke AMATTT MURAH ??
Wuu...murah sgt kut! Berbeza ngn slimming centre :) Beribu-ribu modal utk sesi coaching dorg.

THATS WHY I LOVE HERBALIFE SO MUCH ! :)

1st winner akan dpt RM700! And  mmg senang gile nk turun dgn Herbalife :)
SO nak dapat RM700 mmg mudah sgt :) 
And alhamdulillah. Fatah dapat turun 7 kg sebulan! Total up berat die turun ialah 24 kg!
Tapi Fatah tak menang challenge semalam.
Sebab lebeh ramai org turun lebeh dr 7 kg! Berbelas-belas kg sebulan! Hebat gile kan? :D

Ok-ok back to topic :)
Semalam pun selain misi teman Fatah (and deting juge. hee)
Sy nk amik stok baru F1 and teamix sbb stok yg lepas dah habis
Semalam amik HERBALIFE F1 CAPPUCHINO pulak.
Bau die !! Sebijik mcm Starbuck's Cappuchino --> bak kata coach Afik (coach kpd Fatah :)

So pagi nih sy minum Herbalife Cappuchino Shakes lah :D
Jum kite tgk camne agaknye rupe die eh




HERBALIFE CAPPUCHINO SHAKES


Ingredients


1) Herbalife F1 Cappuchino Flavour

2) Air sejuk dari freezer
3) Ice cubes

Cara nak buat

Korang blend sume bahan di atas ye. Amat mudah :D

 Herbalife F1 Cappuchino Flavor yg baru 1st tym bukak pagi td :)

 1 scoope of Herbalife F1 Cappuchino Flavor

 Masukkan 2 scoopes Herbalife F1 Cappuchino Flavor

 Letak ice cubes pulak

 Blend

 Wallah! The Cappuchino shakes! :D

 Gambar nih gamba mase nk tuang shakes dari blender ke Herbalife shaker :)

Ready utk dilapah! Nyam nyam! :D


7 beautiful judges:

munna said...

wah! klu bau pun dah ala2 starbucks mesti bestkan..

Shag said...

Kak Dilla. Boleh tak tolong email kat Shag pasal Herbalife dgn lebih details eh. Mama macam berminat. Tapi tak tahu lah. Tu yg nak mintak Kak Dilla cerita penuh sikit. Nak jumpa2 payah. Mama busy awal2 tahun ni =.="

shagcomot@yahoo.com

♥ solehah ♥ said...

eh2.solehah minum herbalife jugak tw.hehe.. :)
skarg ambk yg vanilla .hee

Enh Ear said...

dah lam berhenti minum hebalife ni..
tapi seriuse berhassil.. ;) ..
t nak sambung balik... dila dealer ke ek?

kakchik@ella said...

amboi .. mcm sedap. tapi kakchik tak diet cara camtu. kakchik mkn dgn aerobic shj sbb nak shape body sekali. hihi ..

NOOR FATIN said...

waa.. mesti sedap. hoho

moon said...

haaa...br tngk smlm..
adde jual kt cmpus sy...
mcm bez...tp xmmpu la nk bli....
oke erk??

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...