Friday, January 7, 2011

Fuh! Dah 8 jam ! Kental sungguh kau nih Dilla !

Dari pukul 10 pagi td sampai pukul 5 ptg nih
Hanya satu benda jeh aku buat
Iaitu edit tab HERBALIFe aku yg kat atas tuh
Tapi aku sempatlah sidai baju, angkat baju dari jemuran, buat brekfes nasi goreng untuk abah and pegi toilet :)

"Apa lagi lah yang kau nak edit Dilla oii.."
Banyak weyhhh nak diedit
Macam-macam aku tambah pasal HERBALIFE yang unik ini ^_^

Uuuuu....
Tak larat dah nik mikir idea apa nak tulis

JOM! Checkout pictures yg sempat di snap ^_^


Nak tahu lebih lanjut apa agaknya yang menyebabkan 8 JAM sy mengadap lappy nih

Jum KLIK SINI ^_^


5 beautiful judges:

Siti Safiyyah said...

ohh ni ke herbalife tu?? macam best je..tapi harganye pun best gakla.. $__$ kene kumpul duit gaji baru leh join..hehe

eh kejap, kalau ambik herbalife ni, blh makan cm bese ke atau kene kontrol2 makan gak? ke macam mane?

JIJI YU said...

8 jam dok ngadap benda tu je..dasat..tak pusing2 ke bijik mate

Siti Safiyyah said...

nantilah saya kumpul duit dulu..huhu, bajet skang semakin merosot..hehe, thanks sis for the explaination.. :D

aReTikZ said...

Weehuu ~ rupanya.. herba life.. hmm.. i will think about it.. hehe..

alia shahira said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh macam tertarik jeeee! hahaha nak bagi cik abang saye kurus! muahahaha :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...