Tuesday, January 18, 2011

Nak naikkan berat? Nah! Amik jadual nih :D

Assalamualaikum w.b.t

Kalau korang ingat
Hari tuh saya dah share dgn korang sume warga peminat belog ini (errr...) tentang rahsia penurunan berat badan saya dan kawan-kawan sy yang kebanyakannya telah turun lebeh 20 kg !
(Meh klik SINI kalau terlepas siaran :)

So harinih saya nak share pulak tentang tips untuk kebanyakan orang yg SGT kurus dan mahu naikkan badan supaya IDEAL :)

Pagi

Herbalife Healthy Breakfast 123

1 : 400 ml air sejuk + Aloe concentration
2 : 400 ml air suam + 2 teaspoons of teamix
3 : 250 ml Herbalife shakes ( F1 + F3)

Lunch

Amik lunch macam biasa, Mickey's style


Tafsiran gambar : Amik protein sikit, amik carbo sikit and sayur/buah banyak banyak

Amik sayur and buah 2/3 pinggan
Amik protein cthnya ikan setengah drp 1/3 pinggan
Amik kabohidrat cthnya nasi setengah drp 1/3 pinggan


Semasa lunch atau after lunch, WAJIB amik shakes :)


250 ml cold water + ice cubes + F1 formula + F3 = shakes yg super lazat ! :)


Dinner
 
Take dinner before 7 p.m

Makan ringan cthnya 2 keping roti and telur rebus
ataupun
apa-apa jenis kuih tidak lebih 3 ketul

or Mickey's meal again :)




Before Sleep

WAJIB amik Herbalife shakes lagi :)

^_^
Adios.

Nak tahu lebih lanjut?
ASK ME HOW ^_^

Your personal wellness coach,
Dilla yang comel
hot2bpunk@yahoo.com

( phone no. will be given later for only serious people who want to join me :)

7 beautiful judges:

dwaty said...

tgh lunch... nasi+ikan...

deAnza-wAnda said...

singgah n follow kamoo...

FaraCuna said...

ade jugak dgr psl herbalife ni..

cm berkesan produk dia..

Eazy Izzuddin said...

oh langi tengah turun nih
hehe
xD

PuanBee said...

kalo akk kerja boleh lah ikut program nih..hukss

ieMa ackLes said...

chayok2 kak dila ngn bisnes ni...

cik teynteyn said...

kite tlbey mamam, same je +_+

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...