Tuesday, January 4, 2011

The best 0101 ever !

Godek-godek folder print screen td maka terjumpelah something yang baru di snap semalam **kalau tak silap
Utk dijadikan entry blog yang baru and terakhir before sy masuk tido dgn tak hengat dunia
Meh jenguk gambo ape yang bagus sgt sampai nak di print screen kan




Korang sila kira menu yang adeq sy tulih di atas
Sesungguhnya itulah semua menu-menu di hari pertama tahun baru 2011 ye sayang-sayang sekalian
Tak silap ade 13 menu yang die tulih tak termasuk dessert iaitu puding kelapa pandan handmade by our lovely mum :)
And mak goreng ayam atas permintaan adeq
So total up sumenye adelah 15 menu .
Dan ini ialah menu utk sehari ! **pheww...
This is the best 1st January date ever
0101 this year is awesome !!!
Mmg gile meriah meja makan dan perut kami anak beranak tahun nie di hari pertama tahun 2011 ini

Thank you mum :)

Adios.

5 beautiful judges:

CIK TOM said...

wah byknye...best giler!!

sori lm xjenguk sbb jrg sikit bw..huhu

Lulu caldina said...

selamat tahun baru awak...
semoga impian menjadi kenyataan...

Kamil ace said...

bnyknye makan..blanje la lps ni..ahahah

skooz-san said...

huaaaaaa~ bnyk nye menu~ bak mai laa sikit~

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...