Wednesday, January 5, 2011

Misi mengupgrade koleksi shawls and 3 tones inners :)

Heloooowwwwwww warga Selangor espcially nya
and warga KL
(gile diskriminasi nih! Kau tak baik Dilla :p)

Bukan ssb ape..
Sbb esok nak merayau kt JLN TAR sekali ngn deting <<--ini misi utama sebenanye :p
Well..sgt byk blogger-blogger fashionista yang byk menggayakan shawls latest trends so mmg hati dah menumbuk-numbuk dinding perut *erk?!* utk menyuruh kaki pergi mendapatkannya

Byk dah apply pkai shawls cara yuna, style siti and  with accecories bagai tapi jenis shawls sndri tak update tak best jugak!
Asyik shawls kain jojet tuh..asyik kain chiffon aje..shawls lame-lame dah usang sume so mcm tak puas hati..hehe
Mula-mula nak beli online aje tapi beli direct lagiiii murah
Lagipun cik Fatah nak carik jersi kat sane..tak tahulah die nk carik jersi ape lg sbb last week baru dtg cni carik jersi jugak

Meh nak show off ape lah agak-agaknye style hijab n shawls yg sy minat amat tuh

1) Nk beli inners. Tak mahu just plain inners sbb dah byk dah collection. So nak beli yg 2 tones atau 3 tones. Harap-harap jumpelah :)

 2 tones inners

 3 tones inners



Credit to fashionista blogger : Ayun Ayunar ^_^

2) Nak carik shawls. Bukan kain jojet or chiffon lagi mcm dolu-dolu..

    Nak cari PLAIN COTTON :)

Credit to fashionista : Blogger AYUNAR :)

   Nak cari pretty pashminas. Trend skrg pashmina tak berat mcm dlu (teringat mase mula-mula own   
   pashmina, gile pjg n gle panas)

  
Mmg minat sgt tgk style petak-petak cm mafla nih. 
Credit to fashionista : Blogger AYUNAR :)

atau yang ini. Sumpah shantek! 

Credit to fashionista : Blogger AYUNAR :)

3) Nk cari aksesori kepala
    3 lines headbands

Credit to fashionista : Blogger AYUNAR :)

   Metal headbands 

Credit to fashionista : Blogger AYUNAR :)


Actually ramai lagi blogger fashionista yang sgt menaikkan semangat bab-bab shawls attire nih cthnya mcm FATIN LIYANA, CIK EPAL, MARIA ELENA ZARUL and so on.. Tapi malas nk godek sbb mate dh sempit. Huu (tgk. tgk. Nak linkkan blog diorg pon malas! =_=..haih)


So Selamat BERJIMBA di Jln TAR ye cik Dilla dan cik Fatah !

4 beautiful judges:

Siti Safiyyah said...

hehe teringin jugak nak pakai macam tu..tp seganlah sbb sini temerloh je bukan kl..hehe, gudluck dlm pencarianmu.. :)

cik nurulain said...

mntg2 byk duettttttttttt! kem slm fatah yek!

Shag said...

Woah~ kak Dilla p dating kat TAR! Tak nak bawak Shag ke? [kenyit mata]. Hahaha.

Moga jumpa semua benda yang nak k! Nt share dgn Shag. Harga, nama kedai, lokasi tepat. Okay? Kiki.

Selamat Berjimba kak Dilla Masam! Muah~

CikSyafa said...

lawa kan pashmina skrg...kain pun tak sepanas dlu!
hehe hepi collecting

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...