Monday, January 17, 2011

Cabaran kesebelas : Beg mekap pon takdek =_=

Salam

Hahahaha
Nak gelak besar leh tak??
Adeh.
Dah terabai da saya nye 30 days blog challenge nih
Cian ko ye challenge..huuu
Sorrylah yek..terlalu byk komitmen kat rumah
Nak coaching, nak retailing, nak sampaikan misi kesihatan dunia, nak check FB lagi, nak lipat baju, nak kemas rumah, boleh meletup otak fikir. Hoho
Tapi alhamdulillah, segala-galanya dapat berjalan lancar. Ameen :)
Sume nih bantuan ALLAH :)

Tak tahan betul tgk challenge kesebelas nih
MEKAP ???
Adoi.
Yg sy tahu cume sapu toner, moisturiser, BB cream, compact powder, eyeliner, and light lipstick colour
Nak mcm-mcm letak kat muke mmg taklah
Satunye mmg tak pandai
And satunya mmg tak minat nak bg pandai mekap
Sbb Fatah tak suke pompuan mekap tebal-tebal
And i heard most guys pun mcm tuh :)

So cane eh nak teruskan cabaran nih
Aiseh
Takpelah, harung sajalah labu..hoho

* Day 11 – What’s in your makeup bag?

 Mary Kay Toner
Kadang pakai kadang tak . Haha. Nak tuka Herbalife nye brand. InsyaAllah :)

 Mary Kay Moisturiser. Kadang pakai kadang tak jgak. Haha. Minum Herbalife kulit dah ckup cantek dah :)

 BB Cream murah aje. Silky Girl punye :)

 Compact powder nih mmg awesome ! :D Pixy natural beige

 Yang ini poket nye perfume. Body shop Vanilla Eu de toillette.

 Maybelline mascara :) Tak salu pakai sbb most time wearing spectacles

 Ade byk lipsticks tp dua adik beradik tak sama mak and ayah nih pilihan selalu :)
Sorg dari Silky girl and sorg dr Cosway jeh. Murah jeh :)

 Eye liner fav! From Maybelline :)


 Byk lagi yang sy tak pakai. Beli saja and bila tak selesa terus tak pakai. So terhimpunlah mereka di dalam plastik ini. Hehehehehehehehe :D

Sesungguhnya saya mmg budak tak suka mekap
And tak pandai mekap
And mmg taknak pun mekap-mekap :)
Natural beauty is better and it comes from INNER :)

Dalam cantik, maka luar pun ikut cantik :)
Nak dalam cantik, sy ada CARANYA :)

Contact me,
Your Personal Coach
hot2bpunk@yahoo.com :)


7 beautiful judges:

Siti Safiyyah said...

haha gambar dlm toilet kompem ade bg setiap pompuan kan? kuikui

eh kejap, 30days challenge tu ape kak? *blur*

citah bukan mazid said...

nyahaha!

dah ade header baru...comey2!

Cik Shag said...

Alamak~ Shag dah simpan dalam setor cabaran belog neh. Kuikui :P

Kak Dilla. Sorry tak mai Isnin kat sini. Busy! Uhuk ;'(

Nak jumpa? Kak Dilla stay mana sbnrnya? Nt dah ada duit baru boleh lepak. Skrg tgh pokai. Sedih sedih.

PuanBee said...

sempat dia promot herbalife tuh..haaa

sama lah akk pun kadang2 jer make up mai malas tak dok lah..

yg penting abg tk suka bini dia make up!

elly_yana27 said...

post arr pic baru.. ntah2 dh kurus kalah aku.. hehe

ardinihumaira said...

:D herbalife memang best

luvYOU said...

ss bushuk ~ haaaaa...itu tndas petrol station tau. kental tak akak? haha

citah ~ yap2! :D tenkiu krn memuji :)

shaggy ~ kamu mmg..busy manjangggggggggggggg..
kak dila stay banting lah yang.. tp setakat nk g kl ke, mane2 part in sngor leh jeh.. keto kan ado. :D

kak bee cayam ~ hahahha..herbalife itu ofkos ! betul2 kak.. fatah pon tak suke sy mekap..walaupun lom jadik binik..hee

el ~ aku takdela mengurus sgt2...slow2 kayuh... if aku same ngn ko kirenye kolah yg sgt2 mengembang

dini ~ yes2 !!!! :D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...