Saturday, January 15, 2011

Alkisah Pocoyo suka pada saya.

Assalamualaikum

Lovely blogggerssss..mwah3 !
Fatah darling..
dan sumeorang yang dtg golek-golek samada sengaja atau tidak ke dalam blog ini..

Baiklah sumeorang
Yang sebenarnya sudah lame nak buat entry psl pocoyo yang teramat comel ini
Apa? Tak kenal pocoyo ??
Korg tak tgk kartun ke?
Haiz..kartun lah benda paling comel selepas binatang jenis berbulu
Pocoyo ialah kartun seorang budak laki yang pakai topi and baju kaler biru
Masih takleh bayang?
Korang tgk ajelah kat header Dilla atas nih..kan ade satu katun boy kan
Haa...dialah pocoyo..
Shomel kan ? :)

Oh. Pocoyo sy kaler pink
Ini Pocoyo special edisi Dilla. :)
Pocoyo gitau dia sudi nak tukar baju biru yang biasa dia pakai kpd pink sbb dia kata DIA SUKA DILLA !! :D and dia tahu Dilla suke pink :D
Korang ade? Takde..Dilla sorg jeh ade. Hehe :p
(gurau jeh sayang-sayangku sekalian:)

Ramai yang puji header sy comel
Iye ke?
Sy tak tahu nk kata ape..cume nak kata


THANK YOU !!!


Sy takdelah nak kate header sy pakai ni comel sgt, sbb ramai lagi blogger ade header lebeh cantik dan cun berbanding sy
Cume sy rase bersyukur sgt sbb ade juga org puji
Harapnya pujian ikhlas ye :)

Meh nak tayang kat korg print screen yang smpat saya snap sbg tanda terima kasih sy pd blogger-blogger yg sudi memuji header sy... :)
THANK YOU !!!! Mwah ! :)

 Maceh shaggy bushuk cayang :)

 Maceh munna mashamm :)

 Maceh Fatinnnnnnnnnn shayangg !! :)

 Maceh S.S :p Mwah ! Mwah ! Mwah ! Mwah ! Mwah !

 Maceh deqdeq bebeh :)

 Thank You Alia ! Mwah :)

 Thank You Rockinsudu :) ngee..

 Maceh iema mushukkkkkkk !!! :) Bacelah emel kak dila cepat. Ade lucah dalam tuh. Hakhak :p

Snap satu drp shoutbox. Maceh anyenasri :)


Untuk mereka-mereka yang tidak tersenarai
Kite cube lagi tahun depan ye shayangggg :D ngaa..
Adios.

2 beautiful judges:

laskar rainbow said...

chantek header ! gambar manje2 tetap ada...;)

sayang kamuuu!

Shag said...

Tak nak ajar ke Kak Dilla masam? Nak jugak Copoyo. Haip. Pocoyo jadi duta belog Shag :P Shag suka sleeping bird dgn bunga bunya tuh! Gabungan warna yang menarik! Susun atur yang chun. Siap ada TB tayang perhubungan mesra Kak Dilla masam dgn Abg Fatah masin. Hahaha :D

Ajar lah ajar lah!

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...