Tuesday, January 4, 2011

Pelamin anganku musnah! :p

Tajuk mcm ape aje kan..
Hehe
Saje jeh buat tajuk mcm kontroversi bagi jantung korg sume gugur ke bumi
Walhal sebenarnya takde kene mengena ngn pelamin
Tapi mmg ada kene mengena ngn ayat selepas pelamin tuh
ANGANKU MUSNAH ! sob..sob

Well..utk bloggers yang selalu dtg cni tentu ingat
Yang before 2011 menjejakkan kakinya skrg
Sy ade buat satu target atau impian atau cita-cita atau ape-ape jelah yg korg nak panggil..hee
Iaitu akan cube mencapai 300 follower before 1 Januari 2011

But now mari kite checkout how many followers that i have


Punyelah banyak bezanya dgn target asal
Haiz
Bayangkan 300 tolak 228 jawapannya berapa?
Ade lg 72 org diperlukan utk mencapai target !
Fuh..ramai betul..cane lah nak dapekkan follower sebanyak tuh yee
Ini baru 72 dah rase nk putus jari menjalankan aktiviti berblogwalking
(and skrg dh ade BLOGLARIAN so org panggil berblogrunning...hee)

Bayangkanlah eh kalau blogger-blogger terhebat mcm Ben Ashaari, Hanis Zalikha, Beautifulnara, Mat Gebu, Redmummy....
Agak-agak camne eh diorg dlu bekerja keras utk mendapatkan status blogger terhebat dgn beribu-riban follower mcm skrg nih?
Tentunya mereka ini dah bersusah payah and bekerja keras so hasil drp usaha dan semangat mereka inilah mereka berada di tahap sekarang..
Sbb takde blogger yang create blogs tanpa perlu buat apa-apa tup-tup dah jadik femes (melainkan korg anak somebody lah kan..) Huuu :)

So hargailah mereka..sbb bukan senang mereka nak berada di tahap sekarang :)
Cube belajar dan pohon share apa-apa ilmu drp mereka tentang bagaimana mereka berjaya letakkan diri mereka di tahap mereka skrg
IF, korg tak mahu hargai atau belajar apa-apa pun drp mereka, rasenye tidak perlulah mengutuk atau menghina mereka tanpa sebab yang jelas :)
Tak bagus ye kawan-kawanku sekalian :)
Please just leave them alone kayh :)
Make the world a better place to live, same goes to the internet, our fantasy world ;)

PS : entry ini tidak bersangkut paut dgn sesape. entah kenapa malam nih rase nk tulih entry yg cenggini..haiz.. :) Peace no war kayh sayang-sayangku sekalian :)

PSS : and ini bukan entry meraih trafik dr belog-belog terkenal sbb tak di link kan pon kat mereka-mereka tuh.. Huhu.. Entry terkeluar secara spontan di pagi yang hening mmg ginilah gayanya.. :) Sayyanngg korang sume :)

6 beautiful judges:

Woofer Storm said...

ermmm...tapi lagu ada kan lagu plamin anganku musnah kalo tak silap,hehe btw moga trget anda tercapai^^

iwan_dextrous said...

hihihi,,nasihat yg bagus utk semua..hihih

Dextrous cyber life

Aiydalela said...

membaca dihening hari. :)

salam kenal..

yad'z said...

yeah... bro ben pun baru tulis entry pasal orang yang suke menjatuhkan blog orang laenkan.. hehe...

hope capai target yer.. hehe .. saye lagi lah jaauh nak capai 300.. hehe

Matika said...

boleh nak dapat kt jumlah follower yg kita target kn..
apa kata...cuba lepas ni try satu hari paling kurang 10 orang jadi folower kita..
Sebulan dah 300 follower..
Try laa...
kEna rajin bw jew laa..huhu

Shag said...

Dah 244 kak! Hehe. InsyaAllah capai punya 300 tu. Janji hati kena bersih lah blogging neh. Jangan dok pikir nak kejar 300 lupa yg lama lama tu. Ye? Hehe. Sekadar nasihat dr Adik Shag. Eceh. Adik konon!

http://shagcomot.blogspot.com/

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...