Thursday, January 6, 2011

Review Perjalanan Romantik Hari Ini (Korg jgn muntah)

Hari Bahagia Gadis Ini

[Tajuk di atas telah ditiru drp nama satu blog yang ditulis oleh seorang blogger yang terkenal dgn bebelan, celoteh, marah-marah, ngamuk-ngamuk tapi DALAM HATI PENUH TAMAN. Nak tau sape? Maaf, belog beliau ini perlu dirahsiakan atas sebab-sebab keselamatan krn beliau anak raja kayangan :p]


Berdasrkan 2 tajuk di atas (taktahu nk milih tajuk mane so sumbat dua-dua)
Korg pasti tau kan agak-agak apa yg sy nak gtau..heeeee :))))) <<--ini simbol senyum sampai tinge okeh.
Hari ini hari bersejarah lagi
Hari bertemunya cik blogger blog ini dgn lelaki yg mukenye terpampang di header atas tuh haa (Tapi itu gambar mase die tembam, tadi die kurus gilooo..dah turun 24 kg kut! Thank u HERBALIFE :)
Dan cik blogger belog ini amat BAHAGIA hari ini :)))))) <<--simbol senyum sampai ubun-ubun kepala pulak

Berdasarkan previous entry, korg sure ingat yg harinih kami berjimba di Jln TAR. (Korg sila klik older post krn tuan belog ini mmpunyai mata yg hampir tertutup tp masih mahu tulis cerita)
Padahal hakikatnya kami tidak berjimba pon harini krn kami berjumpe Camy (my besfren) and his fiancee' di rumahnya di Kajang berbincang tentang bisnes baru :)
And pd awal pagi td kete Fatah meragam. Kami melepak kat dua bengkel kete lebeh kurg sejam lebih sbb Fatah kene tipu ngn cina kat bengkel pertama so kene tuka cari bengkel kedua.
So pukul 3.30 ptg baru kami dpt betul2 memprivatekan diri kami berdua shj
And mase tulah hujan turun dgn lebatttt...lebat amat!
So tak dpt lah ke mana-mana

Kami berpit stop di hentian sebelah.........aaa....area mana eh..
Tak tahulah pulak
Tp kat situ adelah kedai-kedai makan suma cuma tak meriah mcm R&R Sg.Buloh siap dgn jembatan gantung
Rasenye area Serdang kut..
Fatah kelaparan.
Kesian dia.
Sy mendaftarkan diri sendiri utk keluar dr kereta dalam hujan yg lebat utk belikan dia makanan
Tapi biaselah..org kata sayang bini..dia tak bagi
Sbb dia kata hujan lebat sgt...so tak payah.

And bermulalah the best part of a romantic stories ^_^
Kami betul-betul spend masa sama-sama
Kami bertukar cerita, berkenal-kenalan dgn lebeh lanjut, bergurau senda, merajuk-rajuk dan sakit mensakit
Sakit-mensakit tuh korg sila jgn fikir bukan-bukan okeh.
Byk kereta berhenti kat situlah. Korg kepala mmg oren, kuning. biru, hijau betul!
Bibir dia belah kanan bengkak gila besar sbb jerawat dia tumbuh kat situ. Haha!
Kesian. Berkerut-kerut tahan sakit.

Betullah org kata, setiap yang jadi ada hikmah
Walaupun kami tak jadik berjimba kat TAR sbb kete Fatah problems and terpaksa tunggu repair lebeh sejam sebelum berhasrat utk naik saja kete saya
dan
Meet up Camy utk bincang hal bisnes (padahal Fatah in a rush)
Tapi sumenye tamat dgn ending yg sgt indah ^_^
Kami betul-betul menggunakan 2 jam yang tinggal utk benar-benar mengenali diri masing-masing
Kau pandang aku, aku pandang kau. Hee ^_^
Kalau g shopping, tentu 10% shj perhatian diberikan dan 90% ialah pd benda apa yang dicarik (dia:jersi. saya:shawl)
Kalau g tgk wayang pon perhatian pasti kurang.
10% pd saya, 90% pd wayang. So bila masanya nak benar-benar spend masa sama-sama?
So hujan menyebabkan segalanya.
Thank You Allah krn beri peluang sy kenal lebeh ttg Fatah ^_^

Korg nak gamba ke?
Aiseh..takde gamba lak.
Cume ade gamba pompuan gile nih aje. Sape ntah :p




2 beautiful judges:

PuanBee said...

uit banyak turun tuh mana gambo dia ? nk tengok!

luvYOU said...

kak bee ~ ada2..

nnti dila buat entry khas utk kak bee eh.. kene tanye si tuan badan dlu.. dia kata takut ramai sgt awek nak..hahhaah (cte rekaan)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...