Thursday, January 13, 2011

Starbucks Cappuchino Blended homemade !!!

Morning Morning Morning !!

Pagi nih nampaknya indah
Diserikan lagi dgn header baru blog sy nih... (oh! masih excited !!!! :D )
Sy nak share dgn korg sume bloggers yang beautiful mcm sy cara nak buat Cappuchino blended yg bau, rasa, rupa sebijik ngn Starbucks coffee ! :D
Tapi korang memerlukan satu ingredients rahsia lah.
Nak tau ape?

Ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

HERBALIFE Cappuchino !! 

Bak kate coach Afik,25, Melaka " Kau penah minum Starbucks coffe tak? Skrg tak payah nak buang duit mahal-mahal. Kau try jeh Cappuchino Herbalife nih. Sebijik !!! "

Dem ! Its true !
Malah better sbb kat Starbucks tak larat nak try hari-hari (sedap!!)
Yg nih rase gatal lidah boleh buat bile-bile mase
Kalau korg ade blender special utk buat ice blended (harga mau RM500 ke atas) sumpah rase die more better better and better !
Sbb sy gune blender belacan mak saya aje :p hihi

And and yg paling best!
Starbucks coffe takleh kuruskan badan, malah bg naik lemak adelah
Yang ini bukan jeh menyehatkan, boleh kuruskan badan utk sy, naikkan badan utk encik badan mcm popeye, and hilangkan jerawat..
Pakej !

Okeh2
Jum layan gambar okeh ^_^

 without camera flash

 with camera flash

 shaker cup with camera flash

 shaker cup without camera flash

All in one shaker cup ! Rase nk telan ngan gelas-gelas die sekali :D

Saje bg korang gamba flash and without flash.
Hehe.
Korang boleh choose :)

Contact me and Ask me how :)
Your Wellness Coach, Dilla :)

Adios.

13 beautiful judges:

Shag said...

KAK DILLA MASAM!!! COMELLAH HEADER ANDA! NAK JUGAK! :D *sambil gedik gedik macam Shin Chan*

munna said...

wah!! cantik lak kepala baru ni... lepas ni starbucks boleh gulung tikar...; ni dah ada saingan sengit lagi2 kalau dilla jadi duta

NOOR FATIN said...

comelnya header!!!!! hehee

sedapnya.. nyum3

moon said...

waa...sdpnye cappucino....
terliur nie....huhu

ardinihumaira said...

memang cedap :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bestnyeee ice blended;) one of my favourite taww~

LiLohOnEy said...

ahh..

nampak seronok ice blended neh.

mahu jugak lah!


p/s: singgah dari bloglarian rumah 80 :)

alia shahira said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh cantiknyaaaa header! teruja gila! hehehe :)

rockinsudu said...

cam sedap je :D
btw nice header :)

alinac lover said...

wah yeke..besh ah

Eazy Izzuddin said...

eh3x...
herbaliffe ea
same2..
sedap tu cappucino...
suka coklat...
xD

Siti Safiyyah said...

kak dilla sayanggg..kenapa saya search nama kak dilla dlm facebook tak jumpe pun?? pls do add me..search for siti safiyyah salihah with my pic profile sebijik mcm dlm header tu..hehe ;)

ieMa ackLes said...

waa dh tukar header,
comey..comey..

waa jadi coach berjaya dh ke skrng..
hihi..
kata nak email resepi. xde pun>>haha gelojoh....

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...