Tuesday, January 4, 2011

Cabaran Kelapan : Ini lagu dia suka

Assalamualaikum

Wahai para cendekiawan bloggers :)
Lovely readers :)

Today nak sambung apa yang telah terencat dlu

Misi menyambung 30days Blog's Challenge yang
1) asek tergendala
2) mengelat! sepatutnya kene buat setiap hari bukan skip-skip
3) asek kena skip
4) actually secara rasminya dijalankan akibat ketandusan idea arituh tapi skrg idea dtg melambak-lambak
     pulak so terpaksa beri laluan kpd idea lain. *kecian ko kan

Jum kite tgk ape cabaran ke 8

* Day 8 – A song to match your mood.

Song?
Okeh..mood skrg takde spesifik mood
Mood skrg ialah mood nak berblogging sampailah tiba masanya sy dipanggil bekerja **keje ckgu :)
Yelah, sementara takde buat apa-apa nih baik kumpul kawan and up entry banyak-banyak
Jgn malas ! :D ngaa..

So I just pick up a song that becomes our interest
Ada quite nice stories behind it
DIA minat lagu nih since before dia kenal sy lagi
SAYA minat lagu nih since sy budak-budak sekolah yg hingusan lagi
Tau-tau bila bercinta dia gitau this is his most fav song
And i was like..OMG ! Sy pon !! ^_^

So jum tgk lagu apelah agaknya


Mungkinkah terjadi : Spider

Seringkali hati bertanya
Tiap saat kita bersama
Sampai bilaku harus memendam rasa
Tak pernah aku merasai
Bibir terkunci
Jiwa bergelora rasa tak percaya
Adakah ku bermimpi
Mimpi di siang hari
Dirimu… telah lama ku nantikan
Wajah yang bermain
Di mimpi-mimpiku
Hidupku.. kini bagaikan penjara
Tanpamu di sisi tak bermakna oh..oh..
Mungkinkah akan terjadi
Dirimu aku miliki
Berilah tanda kepastianmu
Namun jika tak tercapai
Harapanku
Selama hayat dirimu tetapku sanjungi

PS : Dahlah skip challenges, pastuh boleh pulak tak ikut arahan cabaran. Kalau ade markah nih agak-agak bapelah markah cikgu bg kat sy yek..huuuu

Adios.

1 beautiful judges:

Shag said...

Shag pun minat lagu ni! hehe. Ada jodohkah kita? :P

kak Dilla~ :D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...