Friday, January 21, 2011

DICULIK 2 hari berturut !

Assalamualaikum

Ohhh...rindunya pd blogger-blogger tersayang
mwah! mwah!

Ya Allah...sorry sangat pada blogger-blogger yang rajin singgah and beri komen even takde updated entry
Jasa korang amatlah buat saya rasa sebak. Sob sob.
Terima kasih tak terhingga ye sayang-sayang ^_^

Well well
Saya telah diculik.....
DUA HARI KENA CULIK OOO....
Kene culik ngn cik Fatah !
Korang rase patut tak kite balas dendam kat die ??

Sebab ape perlu balas dendam?
Ade 2 sebab
1) Kerana penculikan dialah makanya blog ini tiada updated entry
2) Kerana ...kerana...err..kerana kene culiklah.. Bukan ke selalu penculik kene hukuman..kan? kan?
Ehe :p

Tapi kan..
Sepanjang kena culik nih..sy rase bahagia jeh..ehe
Seriuslah!
Yelah, kalau selalu penculik mesti tak bagi makan pd mangsa kan?
Tp penculik saya tak..dia baik.
Sehari dia bg makan sampai 2,3 kali  tau
Dahla pulak tuh, bagi makan sume yg best-best aje
Cthnya : mkn nasi ayam penyet kat Chow Kit, makan briyani kat Bistro Bangi...:D

Memang bestlah penculik nih !! :D
Kenyang tau !! :D
Dahlah kenyang, siap kena jaga makan pakai, jaga tak bagi jatuh longkang, tangan sentiasa tak lepas kena pegang...:D
Kena CULIK tapi BAHAGIA, cane eh? Hehe :D

Okeh korang, badan amat-amat letih sebab sakan berjalan 2 hari nih
Saya mahu tido..huuu
And today mmg best sbb Fatah a.k.a penculik bawak sy g Herbalife Headquarters (HQ)
Berjam kami tunggu semata-mata nak order satu produk F1 Cappuchino Flavour tapi tetap BAHAGIA :D

Love u penculik.
Mwah.
Mwah

PS : Oh. Lupe nak pesan dari awal entry tadi. Hehe. Korg sila sediakan baldi khas untuk muntah hijau, biru, kuning, ungu dan sumelah! :D Haha.

Ni lah wajah penculik
Nih bukannya pic latest. Ni pic mase kitorg jumpe 5 bulan yang lalu :D
And mase nih dia masih gemok but NOW he had losts over 24 kg++ :)

Ask me HOW :)
Your personal wellness coach
hot2bpunk@yahoo.com

9 beautiful judges:

seyha said...

wow, lost over 24?! minum dr.rozmey pnye tu ke? smbil tunjuk isyarat bagus :D

Cik Shag said...

Kak Dilla sayam~ Amboi. Di culik eh? Shag nak kasi denda sikit kat Abg Fatah tu. Err, apa eh? Okay, tak ingat dah :P

DeQdEq said...

klu kena culik macam tu...sape2 pun mst nak kena culik..hehhee

p/s: DeQdEq letak dilla dlm kategori usahawan la ye..sbb rasanya byk juga entri promosi herbalife ni

laskar rainbow said...

wah! diculik??
Pelangi nak culik u jugak la..kasi your bf jeles...;DD

PuanBee said...

haaa di culik tp bahagia bagus lah..mai culik akk jugak!

HaNa HoNeY said...

lost 24kg??
bia betik
hebaaadddd laaaa

ieMa ackLes said...

amboii culik ke dating :P

patut la xde hupdat entry

NOOR FATIN said...

penculik baik la. ehhehe

norh said...

lost 24kg? gambar terbaru bila nak publish?

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...