Saturday, January 15, 2011

Blogger pon nak tutup ke ?????

Tak habis lagi pasal Facebook nak tutup
Skrg nih kecoh plak pasal blogger nih nak tutup
Adeh
Dahlah sy baru jeh renovate blog nih
Beribu ringgit saya abeh semata-mata untuk blog kesayangan sy nihh..
Wuuuu :'(

Janganlah tutup wahai blogger
Kalau FB tuh sy taulah MZ yang buat
Tapi blogger sape ye..haiseh...
Nak g buat surat rayuan kat die supaya dia lembut hati dan tak jadik nak tutup blogger nih laa
Eh kejap, kalau nak buat surat rayuan gune head letter negara mane eh nak dapat? :p
Heeee...

Mane sy dapat berita nih?
Alamek..lupa pulak nak tunjuk kat korang link berita sensasi nih ye..hehe

Okeh okeh
Korang klik lah LINK nih eh

atau yang bawah nih (same jeh :)


Nak tgk samada korang akan menanges ke tak..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Dah tengok ?
Korang nanges kegembiraan ke nanges rasa nak ketuk kepala orang?
Heee... larik !


Adios.

13 beautiful judges:

lynn angel said...

comeyla header tu.. pocoyo.. :)

rockinsudu said...

haha. lepas neyh semua tutup. hehe

nur dhiya' aida said...

kalo sume nak tutup..ape je yang bukak?

yaya said...

coach?
independent distributor yg yaya dftr n beli dgn dye tu sentiase je call, tanye mkn ape n yaya pn slalu tnye nk mkn tu boleh x, mkn ni boleh x utk between meals, erm. n stiap mggu kene dtg kedai dye utk timbang. hee. mlm selasa ni ade shake party!. nk ikut x? heheh. akk. erm. boleh x definekan disiplin dlm gune herbalife tu cmne. cm yaya amek shake tuk gnti bekfast n dinner. tgh hari mkn smpi kenyang mknn berat. in between kalo lapamkn buah. air minum 3 liter. tea mix amek 2 kali a day.

ardinihumaira said...

adeh ye ke nak tutup ni. biaq le nak tutup pun. tak kesah. kita bukak sugar.com lak

seyha said...

ceyh, seb baik sumber mimpi. kalau semua nk tutup, ni yng nk mogok ni!

Siti Safiyyah said...

Harap semua bertenang ye. Itu semua khabar angin sahaja. Jangan risau, blogger takkan ditutup. Jadi semua boleh gembira sekarang.


ehem ceo blogger.com dah mai tu..hahaha

p/s: kak dilla tak balas pun mesej saya aritu?? ni sedih ni.. :(

ieMa ackLes said...

sumber cite 2 mmg boleh dipercayai..
haha

norh said...

awak, cantiklah awak buat renovation nih.. :)

luvYOU said...

lyn ~ hee...tenkiuuuuuuuuu ^_^

rockinsudu ~ tulah psl..wifi pon tutup..amik sumeorg takleh tgk tenet

dhiya ~ rumah terbukak akan sntiasa tebukak..hehhhe

yaya ~ akak blas kat blog awk ye cayang :)

dini ~ haha. dini nak sumeorg kene kencing manis eh :p

seyha ~ hahahha...seyha mogok sorg2 eh.. alaa..ciannya...meh dilla nk teman

siti sayyyanggg !!!!!!! ~ mwah2 ! sorylah sayang..kak dila xperasan awknye msg.. nnti kak dila reply eh.. oloh bucuk2..

iema ~ hahha..tau xpe :)

norh ~ maceh. maceh.maceh. mwah2 !

NOOR FATIN said...

wakakaka! ramai sgt yang jiwang

yaya said...

kedai kt tangkak, johor, malaysia.
shake party kt kdi tu.

Shag said...

Hahahaha. Kak Dilla neh. Shag tengah nangis sambil pegang pengyapu kejar kak Dilla. Mana neh mana neh, Kak Dilla masam? Sakan noh buat nakal.

Shag sehat je kak! Akak sehat? Kompem rindu angau sama abg Fatah. Kan kan. Ehek.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...