Monday, November 1, 2010

Ya Allah..ujian apakah ini...

Assalamualaikum


Kawan-kawan,
Saya ada satu masalah ni
Saya tak lalu makan
Dari 2 hari lepas saya sudah mual-mual
Takde nafsu pd makanan, dan perut tak lapar
Makan krn terpaksa makan sbb nak kena isi perut untuk study
Kemuncak penyakitnya ialah semalam jam 10 malam
Selepas ptg tu saya paksa diri untuk makan nasi goreng thai
Malam tuh sy muntah
Habis semuanya sy luahkan
Dan saya banyak kali ke toilet sbb cirit birit
Dan hari ini saya hanya lalu untuk makan seketul roti jagung keluaran gardenia delicia
Mase lunch sy hanya makan 5 suap nasi ke mulut
Memang tak lalu, pahit
Dan dinner tadi sy hanya lalu makan dalam 6 suap nasi ayam ke mulut
Tekak kasar dan pahit
Dan sekarang sy sgt2 pening kepala
Tadi mase dalam dewan badan saya amat-amat sejuk
Mungkin sbb takde sumber haba dalam badan sbb tak makan pape
Malam tadi pun sy tidur luar kt ruang tamu dgn nazdira atas permaidani
Dan keadaan saya amat-amat sejuk walaupun dh tertutup rapi dgn selimut
Pukul 5 pagi baru masuk blek tido dgn proper atas tilam

Saya sangat-sangat lesu sekarang
Kepala pening
Saya tak tahu sebab ape................
:(..............
Hujan sepanjang hari sejak semalam
Menambahkan lagi sejuk dan pening.....

Apa apa pun, saya kena teruskan perjuangan untuk membaca buku EDU 3109
Esok masih ada satu lagi final paper
Kawan-kawan doakan kesihatan saya ye
Maceh ^_^




ps : Sedang mendoakan cik Fatah saya yang dalam perjalanan ke Jasin. Amin ^_^.
Semua orang pun tolong mendoakan cik Fatah sy ye ^_^

2 beautiful judges:

Hanis MY said...

salam ziarah...take care ye..get well soon...

luvYOU said...

salam

take care ye hanis :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...