Friday, November 19, 2010

FIx Blog ! FIx Blog !

Since morning, sy dah duduk mengadap blog
dari pukul 8 pg smpailah skrg 5 ptg utk fix the blog
Adush! Mmg susah gile..
Actually tak susah, cume lecehla. Main copy paste and then backup link sume.
Fuh ! Kalaulah aku rajin kemas umah, rajin basuh baju bagus jgak. Nih kjap lg mak balik keje sure bsing gile tgk anak gadis dia masih dpn laptop dr pg tadi smpai petang.
Kepala pun dh naik pening dah nih.
Malam nih mcm taknak bukak internet lagsng
(Mcm boleh caya jehhhhhhhhh...bluek)

Td around 3 pm ada bgtau cik Fatah yg sy ada buat pembaharuan pd blog
And boleh pulak dia kate takde papepon. Haish.
Geraaaaaammmmmm aje rase
Major fixed kut. Masih tak nampak ke sayangggg??? Aaaaaa..!
Takpe-takpe, teruskan dilla
Nanti bg dia tgk semula.
Td mase die tgk, tak byk lg yg kamu buat.
Apepon, chaiyok2!
Jeles tgk blogger-blogger lain dgn blog yg cantek-cantek :D
So bersemangatlah

PS :  Karangan budak darjah 1 di atas telah dikarang pd jam 5.20 ptg td. Hehe.

Sambung karangan balik.

Sekarang pd jam 9 mlm.
Baru lepas makan nasik lauk sup daging. Nyam2 !
Lame gile tak makan masakan eksotik mak. Hehe
Kalau kt kedai-kedai makan jgn haraplah nak amik lauk ala-ala sup & gulai nih, pandang sebelah mata pun tak mahu.
Td sy tmbah nasik smpai 3 kali !
Tapi hidangan 1st tuh nasik suku, yg 2nd tuh suku dari suku and yg last pun suku dari suku. Heee
(okeh, sangat dah lari tajuk)

Okehla u ols.
Letih dah ngadap u ols aje.

Adios

2 beautiful judges:

[MiSs1904] said...

rjin btol bt reconstruction~~

luvYOU said...

huuhuhuuuu

aku terase mcm nk jadi blogger yg serius la pulak ....hee :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...