Saturday, November 27, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAKLAH -By Ben Ashaari

Hampir-hampir terlepas pandang !
Rugi betul kalau tak join event yg Ben anjurkan nih
Huhu
Mujur sempat 





Ada sangat banyak belog-belog Malaysia yg sy suka baca
Tapi encik Ben yang hensem (bodek) nak sy listkan 5 aje
So inilah antara pemenang-pemenang hati sy :)


Okeh. Ini bukan bodek encik Ben nye pasal. Ini serius. Sy banyak belajar ttg blog dari blog Ben nih. Kalau korang scroll entry-entry Ben nih, korang akan dapat byk info especially for blogger-blogger yang nak naik tarafkan blog-blog diorg. Banyak jasa Ben nih pd sy sendiri khasnya. Ben pernah secara personal to personal coaching thru Yahoo Messenger semata-mata nak bantu sy settlekan masalah dgn setting blog nih. (Entry khas berkenaan tersebut, klik sini).


Blog ini satu benda jeh yg sy boleh cakap utk buat korang sume patut terjah. DIA BANYAK SEDIAKAN READERS DGN BANYAK BERITA DAN FAKTA PELIK YANG TAKDE DALAM SURAT KHABAR! Dan sumenye mmg org puteh kata GEREK SEYH ! :) Its worth to read them when ure at free time got nothing to do and singgah jamu-jamu mata dalam belog ini. 


Cik Tom ialah gelaran owner nya yg super budiman ! ^_^ Tak lokek menolong blogger lain dan amat peramah ! Sy baru kenal dia tak sampai seminggu tapi kami dah macam kawan lama. Keep changing comments dalam blog dan macam-macam. And cik Tom banyak bg tips untuk cantikkan blog. Kalau korg rasa blog sy cantek, ia adalah hasil drp membaca tutorial dan berbalas-balas comments antara sy dan cik Tom. I love u cik Tom ^_^


Sy dan dia nih bukan real friends in real world. Bukanlah rapat sgt. Tapi sikap dia yang suka singgah blog sy dan beramah mesra dalam setiap entry saya buatkan sy rasa sy sgt suka dia ^_^ Dan blog dia sendiri sgt best untuk dibaca :) Tak caya? Try klik nama dia atas tuh. Its worth of reading it. Dwaty, This is for YOU ^_^. Saya suke blog awk lah :)


5) Fatahhebat

He is my life. My Prada. My Gucci. My heart. My soul. Hes my everything ^_^. And hes a new blogger, so please kawan-kawanku yang manis, bagilah dia chance untuk kenal dunia blog yg super best nih. Silalah klik nama dia di atas dan follow dia ye ^_^. Maceh :)


SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BELOG 

Ben Ashaari sendiri lah ^_^. Saya check kat dashboard and skrol dan skrol mana tahu ada entry best so here I am Ben. ^_^.


5 beautiful judges:

Lelaki Ini said...

wah!
tahniah kpd bloggers di atas!
suke2!

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

nur said...

selamat kenal n follo u
ALL IN ONE

♥CIK SHA♥ said...

jalan2 sini dr blog mr ben..salam kenalan..^_^

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu suka blog cik tom..hehe..cik tom pun suka blog ni..cantik :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...